- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам ли повод за притеснение? :/
Здравейте, направих го за първи път миналия месец(цикълът ми започна на 7ми и го направихме на 14ти, точно последният ден) всичко беше точно, с презерватив. Направихме го и 2ри - на 25ти януари. Първият път - всичко окей, вторият - имаше бяла течност от мен и адски се стъписах(но мисля,че е от бялото ми течение), приятелят ми е на 100 процента че не е свършвал ) и 3тия път - всичко точно. Проверил е презервативите, нямахме проблеми, обаче този месец 2-3 дни преди да ми дойде(предполагаемо) ми падна кръвното, имах температура, разтройство 5-6 дни, припаднах веднъж сутрин и изпаднах в страшна паника (има ли възможност да е бременност?). Ходих на преглед, казаха ми че е грип/вирус, отмина след като пих лекарства и оттам нататък проблеми съм нямала. Цикълът ми още не е дошъл?.. а е 12-ти вече. Вярно предишните седмици ми бяха стресови откъм даскало, и покрай болестта и допълнителната паника..Има ли някаква опасност? Приятелят ми казва, че няма смисъл да се тревожа, че не сме гафили, обаче в последните 3-4 месеца винаги ми е бил редовен.. а четох из форуми ,че след първият път винаги има закъснение?
Последно редактирано от ayaa_ : 02-12-2014 на 06:50
Не, нали сте проверявали всички презервативи. Но, ако думите не те успокоят може да си направиш тест.
Не си бременна нали си ходила на лекар и са ти казали че е грип
а тва за бялото течение не е хубаво ходи на гинеколог
Може да е от хапчетата.
и аз така си мислех, че е от хапчетата, но 6-7 дни вече и се шашнах :/ и утре не знам дали е безопасно да правя секс, а ми се иска.. страх по-скоро да не ми се забави още. или пък изобщо да не ми дойде. ама щом мъжото казва, че не сме гафили, няма какво да се тревожа май :/
Бялата течност може да е била секрета ти и по вероятно да е това..
Колкото повече се шашках,толкова повече ще ти закъснява,много зависи и от това.
Ако ти е паднал имунитетът много покрай прекарания вирус, може и това да е причината. Не вярвам да е бременност, щом с презервативите не е имало проблем.
Иначе спокойно, при първите си пъти и аз всеки път се филмирах да не е станал гаф.Пък всичко си правехме по правилата.
още не ми е дошло , но четох , че след първият път закъснявало и е възможно съвсем да се смени откъм дати. (за това гледам да не се притеснявам допълнително) възможно ли е дори и да ми прескочи? :/ (преди ми беше доста непостоянен цикълът, а сега и след момента с боледуването (слагаха ми 2 системи с много витамин Ц) а то забавя.. може и оттам да е) .. :х
страх ме е да правя тест.
Според мен поради високите нива на стрес и притеснение, се е получило менструалният ти цикъл да закъснее. Нямаш повод за притеснение, щом не се е случвало отново, значи нищо не е станало. Съдейки по това, което прочетох, давам това мнение![]()
мхм, и междудругото четох в бг мама, че кръвният тест отчитал дали си бременна, и блабла. Мен ме боцкаха за кръвен , когато си бях болна,( на 25ти го правихме, на 5 февруари бях на лекар).. и нищо не ми казаха; значи май няма повод, а е просто закъснение
Последно редактирано от ayaa_ : 02-27-2014 на 07:03
^Боцкали са те, ама не е било за бременност, т.е. няма как да са я засекли. Има различни кръвни тестове, които търсят/измерват различни "неща". Какво очакваш, да отидеш да си дадеш кръв и да се върнат и да ти кажат, ох, ама вие сте бременна? :Д
ами предните месеци( преди да почна да водя полов живот ) ми идваше към 6-7-8ми.
На мен ми закъснява общо 20 дни, като си ми закъснява още преди да съм правила секс, и ми се вие свят адски много! Има известен риск, но ползвахме презерватив...та не знам и аз какво да си мисля вече! Хелп
От стреса и лекарствата е.Миналият месец се получи същото и при мен.. успокой се, няма ти нищо..и ще го кажа и аз ВЗЕМИ СИ ТЕСТ, за да се успокоиш
![]()
От лекарствата е, и на мен ми се е случвало да ми закъснява, дори с по една седмица, заради антибиотици и разни лекарства![]()
мхм, ще очаквам значи :/ забравих да спомена, че ме боли супер много корема след полов акт (4-5 часа)още след първият път. ( и попринцип си имам редовно бяло течение от доста време) Замислих се да не би да са кисти или нещо такова.. и оттам да е проблема;
Последно редактирано от ayaa_ : 03-02-2014 на 22:26
Не се плаши.. и аз така съм се шашкала. Всеки месец се притеснявах да не съм бременна ама ето че ходим вече 8 месеца и все още не съм. Възможно е да ти закъснява.. докато ти се стабилизира цикъла! Вземи си тест въпреки, че не е гаранция, че ще ти покаже вярно!![]()
Последно редактирано от Gerrie99 : 03-03-2014 на 16:13