.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ayaa_ Виж мнението
    мхм, и междудругото четох в бг мама, че кръвният тест отчитал дали си бременна, и блабла. Мен ме боцкаха за кръвен , когато си бях болна,( на 25ти го правихме, на 5 февруари бях на лекар).. и нищо не ми казаха; значи май няма повод, а е просто закъснение
    Изръси се 25 кинта за бетаЧХГ и дори не си проверила за резултата?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от ayaa_ Виж мнението
    мхм, ще очаквам значи :/ забравих да спомена, че ме боли супер много корема след полов акт (4-5 часа)още след първият път. ( и попринцип си имам редовно бяло течение от доста време) Замислих се да не би да са кисти или нещо такова.. и оттам да е проблема;
    Ми като се съмняваш за кисти отиди на преглед при гинеколог! Божеее... то за бялото течение само трябва да идеш, какво остава при съмнения за нещо подобно.

На мен ми закъснява вече 42 ден, правих си два теста и двата са отрицателни, ако бях бременна би трябвало вече да отчете нали?

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от jivka6 Виж мнението
    На мен ми закъснява вече 42 ден, правих си два теста и двата са отрицателни, ако бях бременна би трябвало вече да отчете нали?
    С първа сутрешна урина ли ги прави? Тестовете различни марки ли са?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Една и съща марка, единия с първа сутрешна, другия не. Аз имам ужасно нередовен цикъл по начало, заради поликистозни яйчници и вероятно от това ми закъснява, но все пак се притеснявам признаци на бременност нямам освен, че ме боли глава и ми се вие свят

Град
    пространството на Дисе
    А за поликистозата нещо пиеш ли?
    А изследвала ли си хормони, за да си сигурна, че това е само поликистоза и нищо друго?

Всичко, за което се сетиш съм изпила. Преди 2 години последно ми бяха изписали противозачатъчни и нещата се оправиха за около година до сега..

Град
    пространството на Дисе
    Изброй хронологично.

е не им помня имената, понеже бях и по-малка, знам че първото, което пих беше нещо много гадно, от което ме боля страшно много корема, после дуфастон в комплект с още някакви хапчета и последното беше отново дуфастон с жанки 0,3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си