.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Е на такива глупаци се нервa много.Момчета,като мен цял живот искат да намерят момиче,като теб - грижовно,умно и въобще с ясна представа какво иска,а глупаци,като него ви "получават" и на всичкото отгоре ви съсипват.Продължи напред..този глупак не те заслужава!
    Каква е гаранцията, че и ти след 5 години няма да си същият "глупак"? Да, виждала съм темите ти и наистина си свястно момче (без да те познавам), но има доста момчета, които в началото наистина са страхотни, свалят ти звездите и ти си единствената, но след време всичко това им става еднообразно. Не знаят как да разнообразят и всичко им става еднакво, а любовта към момичето до тях е като даденост и тогава не я осъзнават. Не сме сигурни, че момчето на авторката не е по същият начин. Просто явно се е "забавлявал" на чужд гръб и е приемал всичко за игра, в която малко повече се е увлякъл и не е можел да спре навреме и си е мислил, че една лъжа продължава вечно и му е дошло като гръм от ясно небе това. Същото може да се случи и с теб - прекрасен си към някоя, но след време правиш неусетно някоя глупост. Разбира се сега ще кажеш, че няма да стане така, защото знаеш, че можеш да нараниш някой, но едва ли някой с ясното съзнание (когато обича друг) ще направи глупост, като тази, за да нарани умишлено друг. Прекалено се преплетох, но мисълта ми е, че и ти един ден можеш да бъдеш в същата ситуация, защото не можеш да видиш бъдещето и как може да навредиш неусетно на някого, дори и да го обичаш безкрайно много.
    В случая се радвам за авторката, надявам се в НИКАКЪВ случай да не му прости, защото унижението наистина е голямо и той е казал, че и приятелите му са замесени в това, което ще рече, че не 1 човек знае какво прави зад гърба на приятелката си.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Каква е гаранцията, че и ти след 5 години няма да си същият "глупак"? Да, виждала съм темите ти и наистина си свястно момче (без да те познавам), но има доста момчета, които в началото наистина са страхотни, свалят ти звездите и ти си единствената, но след време всичко това им става еднообразно. Не знаят как да разнообразят и всичко им става еднакво, а любовта към момичето до тях е като даденост и тогава не я осъзнават. Не сме сигурни, че момчето на авторката не е по същият начин. Просто явно се е "забавлявал" на чужд гръб и е приемал всичко за игра, в която малко повече се е увлякъл и не е можел да спре навреме и си е мислил, че една лъжа продължава вечно и му е дошло като гръм от ясно небе това. Същото може да се случи и с теб - прекрасен си към някоя, но след време правиш неусетно някоя глупост. Разбира се сега ще кажеш, че няма да стане така, защото знаеш, че можеш да нараниш някой, но едва ли някой с ясното съзнание (когато обича друг) ще направи глупост, като тази, за да нарани умишлено друг. Прекалено се преплетох, но мисълта ми е, че и ти един ден можеш да бъдеш в същата ситуация, защото не можеш да видиш бъдещето и как може да навредиш неусетно на някого, дори и да го обичаш безкрайно много.
    В случая се радвам за авторката, надявам се в НИКАКЪВ случай да не му прости, защото унижението наистина е голямо и той е казал, че и приятелите му са замесени в това, което ще рече, че не 1 човек знае какво прави зад гърба на приятелката си.
    Не съм напълно съгласен със теб!Права си..и аз след време може да нараня някое момиче,но в никакъв случай няма да е по такъв долен начин.Щом не иска да е с нея защо я лъже?Защо върти номера и обяснява колко я ненавижда пред другата?Това са номера типични за една курва (с извинение) , а не за 20+ "мъж"

P.S - Не бих наранил някого,защото знам какво е да ти бият шута без причина, и то когато се раздаваш на 101 % за тази връзка.. )
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си