.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    аз да питам понеже съм момиче...При жените какво е усещането ? на под 18 продават ли го ? колко време трае ? и колко струва?
    Страхотно е! Зависи какъв е, има страхотни аромати, пристрастяващи бих казала. Действа както при момчетата, за кратко усещаш все едно главата ти се увеличава или и аз не знам как да го обясня, ама чувството е страхотно. Аз съм го ползвала преди секс, няколко пъти вдишах аромата и се чувствах уникално. Само не бива да се прекалява, можеш да се замаеш и да паднеш или както казаха по-горе, да почне да те боли главата.

Попърса по принцип не е за вдишане, достатъчно е да оставиш шишенцето отворено в стаята и да се разнесе навсякъде аромата.

Продава се по секс шоповете, в Испания е забранен, в България мисля, че не е. Не си спомням, ама преди години във Варна бях видяла на оферта 2 за 30 лева, иначе май само едното е толкова. Скъпо е и е супер малко количество. Не знам дали продават на непълнолетни.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Не знам дали продават на непълнолетни.
    Една съученичка в 6-ти клас домъкна такова да го дишаме в тоалетните. Стана ни смешно, нищо общо със секс :д Ама много ни беше смешно, гърчихме се като луди.
    Оттогава не съм пробвала, пък май трябва, пу пу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си