.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от jani299 Виж мнението
    Моки,аз го познавам отлично!Няма чувства към мен
    Сама каза, че не е обичал да говори за чувствата си. И повярвай ми няма как и никога няма да можеш да го опознаеш отлично, просто с безразличието си прикрива много неща, може би изглежда студен, но не е такъв, и ако не види някакво действие от отсрещната страна той ще продължава да се отчуждава независимо чувствата си. За това му признай всичко без много да мислиш какво може да се случи.

jani299
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Summer Fresh Виж мнението
    Сама каза, че не е обичал да говори за чувствата си. И повярвай ми няма как и никога няма да можеш да го опознаеш отлично, просто с безразличието си прикрива много неща, може би изглежда студен, но не е такъв, и ако не види някакво действие от отсрещната страна той ще продължава да се отчуждава независимо чувствата си. За това му признай всичко без много да мислиш какво може да се случи.
    Напоследък го търся много...няма как да не се сети.Въпроса е,че е привлечен от друга.И ако го питам какво чувства към мен,ще почне да овърта или няма да ми каже.

jani299
    Guest
    Аз съм убедена,че никоя няма да го обича толкова време.И никоя няма да търпи променливите му състояния и гадния му характер както аз...Може би звучи много надменно,но не разбира какво изпуска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си