.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сад съм наистина. и защо съм сад? защото нямам отговори на много въпроси, защото всичко леко-полеко започва да губи смисъла си благодарение на незнанието и стремежът към отговори, защото всичко ми изглежда глупаво и нищожно. наскоро бях гледала някакъв док. филм за Индия. даваха местните колко са щастливи, макар всичката бедност, мизерия и глад. ние тука спорим за наболелите социални проблеми, политика и др тъпотии. оказва се, че колкото по-...по-незнаещ си, толкова си и по-щастлив.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    сад съм наистина. и защо съм сад? защото нямам отговори на много въпроси, защото всичко леко-полеко започва да губи смисъла си благодарение на незнанието и стремежът към отговори, защото всичко ми изглежда глупаво и нищожно. наскоро бях гледала някакъв док. филм за Индия. даваха местните колко са щастливи, макар всичката бедност, мизерия и глад. ние тука спорим за наболелите социални проблеми, политика и др тъпотии. оказва се, че колкото по-...по-незнаещ си, толкова си и по-щастлив.
    ами освободи се от тези въпроси и отговори щом те измъчват.
    пфу, много философски си затегнала ;д
    значи че по-,,щастливи'' и по-добре живеят глупавите хора - да, така е. доказано е, защото умни,за разлика от малкия човек започва да се вглежда на дълбоко, да търси все повече въпроси и отговори, които не намира, измъчва се, защото вижда каква е реалността, вижда цялата мизерия. Освен това не може да се измъкне от цялата паплач и простотия, която тегне на всякъде... но отново не може да се каже точно - според зависи.. В някой случай умът те спасява.
    Не мога да кажа, че африканците са живеели по-добре, много е относително. Да, манталитетът им е друг. Друг свят е .. Но виждаш.. и сега има над 200 000 отвлечени деца, които се правят войници.. + това и там не от вчера модернизацията се е намесила, имат училища, имат градове.. много добре знаят хората там на какво дередже са в сравнение с нас, а това също ги измъчва... голяма част от младите са се отделили от родовите традиции, гледат към модерни свят, вълнуват ги същите проблеми.
    Нашите цигани от гетата също може да се каже, че живеят добре според тях (за да се размножават от 10 годишни).. ама къде са те, къде сме ние..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си