- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧРД на Балгария!!!!
Да живее Балгария на 3 моретаааа
смърт за мангалите бееее :P
ИСКАМ ВСИЧКИ МАЙМУНИ ДА КРЕЩЯТ КОЛКО БЪЛГАРИ САААА ХАЙДЕЕ http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/5452/ ХАН АСПАРУХ ЦВЕТИ ПИРОНКОВА ЛЕНИН!!!!!! ХИТЛЕР!!!!!!!!
Ние сме на всеки километър!!! От тук чак до пояса на Оорт!!!
Честит Празник на всички ,които се смятат за българи!!
и един страничен поздрав : СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ РАСИСТИ ДАНО ИЗГНИЯТ В НЯКОЙ КАНАЛ ГРИЗАНИ ОТ ПЛЪХОВЕ!!
Бъдете щастливи всички приятно изкарване!!
ПС: Създателя/ка на темата би трябвало да е много глупав/а , защото за да напишеш ЧРД на България на 3 Март предполага нисък коефициент на интелигентност или солидна неграмотност. България не е създадена на 3 Март ... все е пак ...
Последно редактирано от PLEYGIRL : 03-03-2014 на 15:11
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Моля идете запалете свещ в чест на Българския народ, догодина ще изпратим човек отвъд Млечния път, севернокорейците да го духат
за това ли мряха...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
разбирам че искате да тролите и тн
ама всичко си има граници
дано поне сте си направили кефа вече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.