.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    само се изясни сама със себе си какво точно искаш
    Житейската драма на всякo момиче/жена. ;]
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Житейската драма на всякo момиче/жена. ;]
    Вярно е ама не е само за нас и вие сте същите в отношение на това какво искате и да се изясните със себе си дали сте готови за нещо повече или само за секс.. докато при някои от нас се чудим дали с мъж или жена ни се иска
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Според мен почакай да станеш на 18 - не бързай да имаш връзки, защото те само ще затвърдят някакво положение което може да не е твоето. До тогава ще си много по-наясно какво те привлича, а и момчетата около теб няма да са на по 14-15... то на тая възраст разликата момиче/момче не е голяма... на твое място, бих се опитал да разбера какво ме привлича в моя пол и каква е основата му - защото може да е нещо което няма общо със чистата сексуалност, но да помогне за неиното развитие. Например красотата или някакъв тип отношения. Определено ако търсиш връзка (което не те съветвам да правиш преди 1, гледай да е с момче - поне 3-4 години по-голямо от теб, с нормална ориентация. В противен случай рискуваш да привикнеш към нещо придобито, но не и естествено (сега ще ме напраднат, но все тая) - а именно - сексуално влечение към същия пол. Не допускай това и ще имаш щастлив и пълноценен живот

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си