.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Къде може да му/й излезе късмета?

Здравейте!

Напоследък при мен е пълна суша от гледна точка на "забивки" (може би защото прекарвам много време над учебниците) и реших да пусна тази тема.

Чудех се между това заглавие или следното: Къде ловуват жените в:
    - София
    - Пловдив
    - Варна
    - Бургас
    - Русе
    - останалите градове

Знам, че въпросът е много общ, но е хубаво да се знае, кои барове и дискотеки са "вървежни" в момента.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Мисля ,че е ясно къде са вървежните места в момента , навсякъде ... излизай всяка събота мъкни се по чалготеките или хаус клубовете спрямо твоите предпочитания и ще попаднеш на много жени ... Също така и луксозните кръчми също са доста популярни места за кълчене
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Със сигурност няма да е в библиотеката барове и дискотеки,това са ловните места

Повече от фен Аватара на insprbL
    На лъвов мост имам хубава кака вечерта ефтина и на ботевградско и на христо ботев има в София каки, ама внимавай че има и няколко травестита с много добър камуфлаж може да се сбъркаш

еми зависи какво искаш... някоя лека за 1 вечер в чалготеката иначе може да има някви по святни по хаус местата или някой по хубав бар

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Panda^^ Виж мнението
    някоя лека за 1 вечер в чалготеката иначе може да има някви по святни по хаус местата
    Ти си срам за пандите, дори някое дърво е по-умно от теб.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти си срам за пандите, дори някое дърво е по-умно от теб.

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от insprbL Виж мнението
    На лъвов мост имам хубава кака вечерта ефтина и на ботевградско и на христо ботев има в София каки, ама внимавай че има и няколко травестита с много добър камуфлаж може да се сбъркаш
    Викаш да не ти повтори грешката

Повече от фен Аватара на insprbL
    не брат аз не ходим на платени курви , ама веднъж си минавам бях си пафнал една джойнтка, и идва гадния травестит и ми вика с престорен глас : Миличко искаш ли да ти направя едно свирчица . И аз и викам нямам пари лелче, тя ми вика два лева поне нямаш ли за едно дудучи, и като кказа дудучи му видях адамовата ябалка, и имах едно сокче капи си пиех и го изплесках травестита с капито в лицето и избегах :с

Мега фен Аватара на baby_baby
    В всички градове има "ловуващи" жени търси и ще намериш

Купуват си ловен билет, заверяват го, избират си ловна дружина и според сезона, предпочитаният дивеч, и разрешените места в областта си избират къде да ловят...

Но сериозно, мани чалгарките и хаус партитата...Ходи на ДНБ/габба/техно партита. Средно готините мацки в повечето случаи си търсят забавление и са дащни. Бъди готов да помъкнеш компанията им за афтър у вас, а понякога и приятелят им-путка.
    Последно редактирано от VintageMorphine : 03-03-2014 на 20:30

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пловдив: Алеята на любовта и Скобелева Майка
    София: 5те кьошета и площад Македония

Иначе ако търсиш дълги, точещи се, обвързващи, досадни, ошушкващи и в голяма степен неуспешни забивки всяка чалготека би ти свършила работа.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    По дискотеките ловуват, поне повечето от тия, които си заслужават (да ги ебеш в устата). Ако си търсиш момиче за сериозни отношения обаче в никой случай не търси там.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си