.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Щом не можеш да постигнеш 5-6% натурално,значи нищо не знаеш все още (вкл. приятелят ти-най-вече него визирам,че то ти на 16 години трудно да имаш опит да преценяш)
    Ама на 16 си още детски акъл,ако очакваш с това да изкарваш пари ще се озориш бая,дори да си добър.И аз съм си ги мислел като бях на годините ти.
    EDIT: Да не ти река,че натурално може да се поддържаш целогодишно на под 10% мазнини и да си целогодишно нацепен. Сега като не знаеш ти как е друг въпрос,който трябва да научиш като почетеш повече за храненето и тренировките.
    Да, ако си 60кг. Животно 100кг няма как да е под 10 целогодишно, дори със зоб не са целогодишно под 10%. Не ми ги разправяй тия, след няколко години ТИ ще разбереш,че понятие ''натурално'' във фитнеса и бодибилдинга просто НЕ съществува Силикон ще си слагам като стана на 19-20 и вече съм изградила перфектно тяло. На мене точно тръгнал да ми обяснява, където сигурно клякам с повече от тебе, айде моля ти се. Аз колко съм прочела за тренировките, режимите и храненето просто ти е бедна фантазията. Трябва да се поразровя имаше едни пичове в youtube, където бяха направили супер дълъг клип, където разясняваха абсолютно всичко около стероидите и ''натуралните'' и дори се шегуваха как са им развалили бизнеса на ''натуралните''. И честно да ти кажа съм твърдо ЗА. Особено за цели, които няма как да бъдат постигнати само на свои усилия. Да не говорим, че за някои и хранителните добавки са зоб.
    Последно редактирано от BaffaLsc : 03-03-2014 на 19:31
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Не ми ги разправяй тия, след няколко години ТИ ще разбереш,че понятие ''натурално'' във фитнеса и бодибилдинга просто НЕ съществува Силикон ще си слагам като стана на 19-20 и вече съм изградила перфектно тяло. На мене точно тръгнал да ми обяснява, където сигурно клякам с повече от тебе, айде моля ти се. Аз колко съм прочела за тренировките, режимите и храненето просто ти е бедна фантазията.
    Естествено че има натурални бодибилдъри, просто са малцинството и честно казано не получават гласността, която заслужават. Какво общо има колко клякаш, мислех,че говорим за бодибилдинг? DownloadVirus не съм му виждал снимки, но като цяло ми прави впечатление на здраво мислещ индивид, който знае какво говори. Докато някои твои изказвания за меко казано идиотски, като да казваш, че се занимаваш професионално с фитнес на 16 годишна възраст. И като цяло не е толкова трудно да се поддържа около 10% bf целогодишно натурално, стига това да ти е приоритета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си