.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

qka_kaka_92
    Guest
    Първо не съм трол и изках да ккажа, че този чичо е свъшност чичо Пешо, който е баща нма гаджето ми, но не исках да го вкарвам в проблеми, та превихме секс в с гаджето ми сношти в мазъта, докато нбаща муй беше излезна да маплтретира малки момченца зад блока както прави обикновено. Отговорете ми бързо, защото мисля, че е излезнал да търси гегата, а това не е на добре.

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от qka_kaka_92 Виж мнението
    Първо не съм трол и изках да ккажа, че този чичо е свъшност чичо Пешо, който е баща нма гаджето ми, но не исках да го вкарвам в проблеми, та превихме секс в с гаджето ми сношти в мазъта, докато нбаща муй беше излезна да маплтретира малки момченца зад блока както прави обикновено. Отговорете ми бързо, защото мисля, че е излезнал да търси гегата, а това не е на добре.
    Като изключим страхотния ти правопис и невероятното ти чувство за хумор ... явно нямаш други проблеми ...

Цитирай Първоначално написано от qka_kaka_92 Виж мнението
    Как няма кой наистина да вземе една гега и да се спре със всичката тази простотия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си