.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Smile Откъде е най-сигурно да се вземе куче?

Здравейте! Казвам се Моника, на 16 години съм. От малка искам да имам домашен любимец и тази година родителите ми най-накрая се съгласиха. ^^ Проблемът е, че където и да проверя за информация откъде е най-сигурно да се купи куче, навсякъде има различни мнения. В един форум четох, че зоомагазинът е най-подходящото място, а в друг пишеше, че животните, взети от зоомагазин, често се разболяват и понякога умират още в ранна възраст. Отказахме се да купуваме в зоомагазин и се насочихме към развъдници. Но един приятел на баща ми си е купил немска овчарка от уж сигурен развъдник, а накрая като видяхме кучето то изобщо не отговаряше на стандартите за породата, дори ушите му бяха клепнали. Накрая започнах да търся по разни сайтове за обяви. Та ако може да ме насочите към най-подходящия избор. Избрали сме френски булдог и някой, който има куче от тази порода, ще съм благодарна ако пише по темата.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Защо държиш кучето да е породисто?

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Защо държиш кучето да е породисто?
    Ти сериозно?

По темата: Браво,че сте се насочили към породисто куче!
    I have a dream

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Вместо да купуваш куче, на улицата има много, спаси някое. Ще го изкъпеш, на ветеринар, едно хубаво обезпаразитяване и тва е.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    Ти сериозно?

По темата: Браво,че сте се насочили към породисто куче!
    ТИ сериозно ли?!

Ако чак толкова много държиш да е породисто - САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ЛЕГАЛЕН РАЗВЪДНИК. От другаде просто не си и помисляй да вземаш, най-малко пък от интернет обяви или магазини!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    Вместо да купуваш куче, на улицата има много, спаси някое. Ще го изкъпеш, на ветеринар, едно хубаво обезпаразитяване и тва е.
    аз не и го препоръчвам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от MonikaIvanova Виж мнението
    Здравейте! Казвам се Моника, на 16 години съм. От малка искам да имам домашен любимец и тази година родителите ми най-накрая се съгласиха. ^^ Проблемът е, че където и да проверя за информация откъде е най-сигурно да се купи куче, навсякъде има различни мнения. В един форум четох, че зоомагазинът е най-подходящото място, а в друг пишеше, че животните, взети от зоомагазин, често се разболяват и понякога умират още в ранна възраст. Отказахме се да купуваме в зоомагазин и се насочихме към развъдници. Но един приятел на баща ми си е купил немска овчарка от уж сигурен развъдник, а накрая като видяхме кучето то изобщо не отговаряше на стандартите за породата, дори ушите му бяха клепнали. Накрая започнах да търся по разни сайтове за обяви. Та ако може да ме насочите към най-подходящия избор. Избрали сме френски булдог и някой, който има куче от тази порода, ще съм благодарна ако пише по темата.
    от развъдника си има преимущества сега ще ги събера накратко

плащаш повече пари но кучето ти може да участва на състезания , разрешено е може също да го ползват за разплод и от това ти да имаш полза а най важното за мен е че има семейна история и ще е здраво физически. подбират се добри родители за да излязат добри гени също при хората е , виждала ли си някога деца от красиви и умни родители просто е изрудско

Наще не са съгласни да взимаме куче от улицата, не аз държа да е породисто, а те. Притесняват се, че колкото и да го лекуваме и обезпаразитяваме, то все пак си е улично куче и не се знае какви зарази може да вкара вкъщи. Не съм имала куче, така че не знам дали са прави, но каквото кажат те е закон. Спрях се на френския булдог, защото са малки и се поддържат лесно, пък и са толкова сладки, че се разтапям, като видя някое ;д
    www.frenchbulldog.bg/ мисля, че това е сайтът, в който са написани всички расови развъдници за породата

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от MonikaIvanova Виж мнението
    Наще не са съгласни да взимаме куче от улицата, не аз държа да е породисто, а те. Притесняват се, че колкото и да го лекуваме и обезпаразитяваме, то все пак си е улично куче и не се знае какви зарази може да вкара вкъщи. Не съм имала куче, така че не знам дали са прави, но каквото кажат те е закон.
    Имам две котки, и двете са от улицата и още съм жива. С кучета не е по-различно. Ти си прецени дали са прави.

По темата: Violenza ти го е казала най-точно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си