- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че е жалко
Критерия ми за интересно, споменах кое е, както виждаш света се развива с технологии, това сравнение в годините и сама можеш да си направиш, за кво ли не.
Как един човек, който се занимава само с това, да развива мускулатурата, рефлексите си и да печели състезания от любов към живота и хоби, е способен да създаде нещо много велико в сферата на технологиите, или дори малка стъпка към голямата крачка.
Ти спомена, нямат време за нищо, добре тогава нужни ли са ни, когато същото това човечество се стреми да осъществява контакт с чужди планети, пита се защо е тук, как е устроена Вселената, дали тя е материя - един плат, на който "планетите" просто потъват... Забравила съм я тая теория, но тя е сравнително нова, откакто откриха "Божествената частица". Същите тия хора, когато имат свободно време пък, което предполагам е нещо много ценно полезно изкопаемо, може и те да имат за хоби да гледат спорт. В случая тоя човек им е развлечението. Ама е като празно развлечение.
И спортистът има за хоби да гледа научно-популярни неща, и да се интересува от физики и астрономии и каква ли не наука още, но в случая той научава нещо, докато от спорта... той е само за забавление.
В КОЕТО НЯМА ЛОШО, както казах, възнамерявам да си взимам дъска, за хоби.
Но да прекараш целия си живот в едни състезания, и по-точно то е до определена възраст, и като цяло животът ти да се върти около едва ли не доказване пред някого, е гадно.
ами, разбирам те и донякъде съм съгласна, колкото и да е на др полюс, но ти казваш, че едва ли спортът като професия не трябва да съществува, щото не носи никакви.. ползи за човечеството. по същата тая логика за какво са ни тогава музикантите, певците, писателите, композиторите, художниците, актьорите и всииички други хора на изкуството и на красотата?
добре учен,инжинер,лекар,спортис всички имат една кръв всички отиват в гроба
живееш умираш червеи
въпроса е какво оставяш след теб учения развива науката той създава не е маловажен
може да промени начина на живот на човечеството
спортист така е работи върху себе си може да не е умен
но много спортисти са пример за децата,вместо тези деца да ходят по улиците и да пият и да се друсат като много тук
ходят да тренират и се грижат за здравето си
също така се учат на уважение един спрямо друг защото това е идеята на спорта
припомни си олимпийския принцип няма войни няма умраза
тук идват феновете побоища смърт и тн нищо хубаво
но да видим учените защо ли Айнщайн е съжалявал за дето е разделил атома?
защо ли теорията за божествената частица която ти споменаваш е разработена до край от него но унищожава всички записи ?
трябва нещо което да свърже хората и спорта е средство за постигането на тази идея
иначе щом няма смисъл от спорта няма смисъл от музиката,киното,изкуството и тн
омг
Последно редактирано от haritov : 03-05-2014 на 17:28
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добре учен,инжинер,лекар,спортис всички имат една кръв всички отиват в гроба
живееш умираш червеи
въпроса е какво оставяш след теб учения развива науката той създава не е маловажен
може да промени начина на живот на човечеството
спортист така е работи върху себе си може да не е умен
но много спортисти са пример за децата,вместо тези деца да ходят по улиците и да пият и да се друсат като много тук
ходят да тренират и се грижат за здравето си
също така се учат на уважение един спрямо друг защото това е идеята на спорта
припомни си олимпийския принцип няма войни няма умраза
тук идват феновете побоища смърт и тн нищо хубаво
но да видим учените защо ли Айнщайн е съжалявал за дето е разделил атома?
защо ли теорията за божествената частица която ти споменаваш е разработена до край от него но унищожава всички записи ?
трябва нещо което да свърже хората и спорта е средство за постигането на тази идея
иначе щом няма смисъл от спорта няма смисъл от музиката,киното,изкуството и тн
що не ми излиза поста о.0
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.