.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Подари му едно хубаво продължение на вечерта след бала. Ти знаеш какво да правиш.
    Където всички искат да пият и да се размазват, тя да го води да правят секс? Щото само днеска може да го правят? Не всеки ден прави бал, я моля ти се. Единия секс пред вечерта, в която ще си запоследно с випуска си? Сериозно? Ти би ли се съгласил?

Иначе по темата: Не знам на бал да има подаръци.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Където всички искат да пият и да се размазват, тя да го води да правят секс? Щото само днеска може да го правят? Не всеки ден прави бал, я моля ти се. Единия секс пред вечерта, в която ще си запоследно с випуска си? Сериозно? Ти би ли се съгласил?
    Казах продължение на вечерта. Не да го отвлече по средата на бала, а след бала и дискотеката. Аз не само, че бих се съгласил, а и съм го правил. На моя бал получих точно това от приятелката си и останах доволен.

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Казах продължение на вечерта. Не да го отвлече по средата на бала, а след бала и дискотеката. Аз не само, че бих се съгласил, а и съм го правил. На моя бал получих точно това от приятелката си и останах доволен.

Само дето повечето балове завършват в 11 на другия ден. Но все пак ако авторката се спре на това: купи си хубаво облекло за в леглото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си