.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Не мисля, че има чак такъв повод за драма. Забелязал съм, че в началото връзките не са толкова сериозно. Пробваш, пък ако стане. След това чувствата и всичко останало се задълбочават и стават по-сериозни. Фактът, че й е отказал въпреки че сте били заедно само месец, означава, поне според мен, че младежа не би ти изневерил. Поне не на този етап и не с нея.
    Относно "може би" - е? Защо да не пробва с нея, ако не е с теб? Няма да отиде в манастир я! Според мен това е напълно нормален отговор. Плюс това, не е отговорил с категорично "да". Ако мадамата наистина се е натискала почти без дрехи до него, а той не е направил нищо, значи няма място за притеснения.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не мисля, че има чак такъв повод за драма. Забелязал съм, че в началото връзките не са толкова сериозно. Пробваш, пък ако стане. След това чувствата и всичко останало се задълбочават и стават по-сериозни. Фактът, че й е отказал въпреки че сте били заедно само месец, означава, поне според мен, че младежа не би ти изневерил. Поне не на този етап и не с нея.
    Относно "може би" - е? Защо да не пробва с нея, ако не е с теб? Няма да отиде в манастир я! Според мен това е напълно нормален отговор. Плюс това, не е отговорил с категорично "да". Ако мадамата наистина се е натискала почти без дрехи до него, а той не е направил нищо, значи няма място за
    притеснения.
    +++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си