- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра ?
1во не се заяждам.. просто казвам..
Пък ти си женена, би ли "изневерила" за да си "рестартираш" брака?
А би ли приела мъжа ти да ходи да "изневерява" за да си "рестартирате" отношенията?
- Не ми отговаряй с няк'ви философски сентенции, няма нужда, само кажи за двата примера - да/не - и как би го приела..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
1. Има разлика и все пак.. Щом ги разбираш, донякъде (отчасти, а може и изцяло) си съгласна следователно "би го направила в даден период, no?"
2. Тя го споделя като нейното мислене, значи го приема като нещо нормално, щом е нещо нормално би го направила в даден период, no?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Грешна логика. Опитвах се да вкарам някаква нова "сюжетна линия" в баналната до болка тема.
Лейди Ди го каза добре: "едно е да го разбираш, друго е да го направиш". Темплъра също - прекалената категоричност е детска черта. Оскар Уайлд : "Вече не съм толкова млад, за да съм толкова категоричен"
Аргумента с влагането на енергия за "търсене" с кого да изневериш е смешен...щото в такъв момент направо не знаеш откъде ти е дошло.
И аз съм била от двете страни на медала, впрочем...нали, само да отчета. И пак не съм толкова категорична да твърдя, че бих простила винаги. Щото е детско и наивно.