.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от Chichi Виж мнението
    Да но не искам да ми се подиграват . До сега не съм казала на никой в какво положение съм , затова ми се подиграват , а ако им кажа ще започнат да ме съжаляват . Отгоре на всичкото и учителите също ме тормозят ...
    Добре, искам да ми отговориш искрено. Защо те интересува какво ще кажат за теб?

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Добре, искам да ми отговориш искрено. Защо те интересува какво ще кажат за теб?

Защото не ми е приятно да ми говорят зад гърба , нестига , че и учителите се държат лошо с мен ами и те ! А и защото аз ще съм в този клас още 3 год ( като не броя тази , тя почти свърши ) , знам , че мога да кандидатствам другаде , но за училищата в които искам баловете са ммного високи

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от Chichi Виж мнението
    Защото не ми е приятно да ми говорят зад гърба , нестига , че и учителите се държат лошо с мен ами и те ! А и защото аз ще съм в този клас още 3 год ( като не броя тази , тя почти свърши ) , знам , че мога да кандидатствам другаде , но за училищата в които искам баловете са ммного високи
    Ясно. А защо не ти е приятно? Страх те е да не те отхвърлят ли?

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Ясно. А защо не ти е приятно? Страх те е да не те отхвърлят ли?
    Да , а и вече веднъж преживях този кошмар ( след операцията ) , повечето момчета ми се подиграваха , а момичетата ( повечето ) ме гледаха странно , все едно съм убила човек ( заради това , че отсъствах 10 дни ) ,!!!,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си