- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презервaтив ?
Менструaциятa е товa,нa което му викaте "цикъл" ,a цикъл е времето между двете менструaции.
Aко грешa - сорЕ.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Младите много присърце са взели наболия демографски проблем в България и са се втурнали да го оправят явно...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Как се пазиш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Зайче, ако не си наясно с понятията цикъл и овулация, значи най-вероятно не знаеш и какво представлява като същност целият процес и защо аджеба, средно веднъж месечно, си свита на две от болки и се очаква да си благодарна за това.
Минала си го това като информация в осми клас, мисля. Върни се и го прочети, защото... чак толкова полезни неща в даскало няма да научиш, ама това е едно от най-най-най-полезните и приложимите в реалния живот.
Не е задължително да не знае какво означават двете неща, защото не им знае имената. Убедена съм, че поне овулация знае какво е, съответно (конкретно тя, а не всички) знае и цикъла. Просто думата мензис загуби значението си, тъй като повечето хора (и аз в това число) я намират за гнусна и използват "цикъл" като по-дипломатичен израз на кръвотечението и болката.
Ми правете анален там няма как да забременееш.Иначи аз не мисля че от прекаснат полов акт може да забременееш нито че имъш някакав проблем.
Не съм чел коментарите искам само да изкажа лично мнение по темата . Аз и приятелката ми го правим по следния начин: започваме без, определено кефа си е несравним когато в началото е без... ии така следва момент в който преценявам,че идва ред на презерватива иииии така нататък ... метода не е много безопасен,просто е най-малко опасно)
За, ама със следене на цикъла и при условие, че е редовен.
Иначе ако съм в овулация-с презерватив. По-добре се чувствам.
А Калпазанка е права-прекъснатия акт си е чист късмет. Имам приятел-млад татко, защото 9 години са се пазили така и накрая е станала ''белята''. Така че не залагайте много на това..
Бахти, а на мен тъкмо започна да ми харесва.![]()
До чист късмет си е. Имам съученик, който вече 3 години така се пазят с приятелката си. Имам съученичка, която на 17 забременява и прави аборт. И то, забременява от първия път, като той свършва извън нея. :Д Кофти късмет.