- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Escapel или не
Здравейте,
Преди малко правихме секс с приятелката ми ,когато след това проверих презерватива беше спукан , не точно най-отпред но беше.Може би 2 см след върхът му.Свърших в нея , и сега се притесняваме и се чудим дали да вземем ескапел.Менструацията и дойде на 2ри март ,днес се пада 7ми ден,но не и кърви от вчера.Извадих го веднага след като свърших ,но все пак не знаем какво да правим.Споделете и рисковете от ескапела.
Здравейте приятели!
С'я ще ти напишат, че ескапел се пие веднъж на 6 месеца и ако мислиш, че си го напълнил много - да вземе. И още 200 трола.
И под "спукан", аз разбирам бая голяма дупка. Така че - нека пие.
Не може да забременее днес при полужение, че до вчера е била в менструация. Не я тъпчи с разни хапчета за щяло и нещяло.
Голяма дупка-не.Не си вижда дори много ,но като го стиснеш изтича
Здравейте приятели!
Нищо не е станало, не взимайте Ескапел и се образовайте малко по темата, щом задаваш такива въпроси.
Колко дни й е МЦ?
Съветвам те да се изръсиш за ескапел, защото опашатите гадове живеят по 3-4 денонощия. Ако е с къс цикъл, нищо чудно овулацията да се падне след 3 дни и да ти се наложи да избираш детска количка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!