.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Threapleton Виж мнението
    Другият въпрос е дали съм му била само временно увлечение и дали изобщо е чувствал нещо повече към мен?
    Англичаните имат склонност да се държат мило, нежно и невинно с момичетата, да им правят комплименти и да се заиграват с повече от едно момиче по едно и също време. Според мен просто си му била интересна и се е опитвал да те изпробва. Те понякога са толкова са наивни с действията си, че чак можеш да ги съжалиш и това им е основния подход в свалките. Все пак в твоя случай незнам дали е било така.

Колкото до религията, това си е лично твое решение дали да я спазваш или не. Живееш в свободна страна, в която няма ограничение и особенно като станеш на 18г. родителите ти нямат право да ти забраняват или да ти казват какво да правиш.

Каква заблуда, той ти е казал, че те харесва и т.н. а ти си го отрязала, какво се очаква от него да направи? Да се дистанцира от всички момичета и да седи да чака одобрението на майка ти и баща ти ли? Напълно нормално е да продължи да контактува с други момичета.
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Колкото до религията, това си е лично твое решение дали да я спазваш или не. Живееш в свободна страна, в която няма ограничение и особенно като станеш на 18г. родителите ти нямат право да ти забраняват или да ти казват какво да правиш.
    Всъшност докато те ти плащат интернет, телефон, дрехи, хранят те, а ти живееш у тях без да влагаш никакви пари за сметки и т.н. нямаш право на глас и ще слушаш какво ти казват. Тези 18 години нищо не значат ако продължаваш да живееш като някой под тази възраст.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Каква заблуда, той ти е казал, че те харесва и т.н. а ти си го отрязала, какво се очаква от него да направи? Да се дистанцира от всички момичета и да седи да чака одобрението на майка ти и баща ти ли? Напълно нормално е да продължи да контактува с други момичета.
    Точно!

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Родителите ми имат пълното право да ми казват какво да правя, исках просто разбиране от тяхна страна, но явно не могат да ми го предоставят, а ми трябват съвети как да постъпя в такава ситуация.

Цитирай Първоначално написано от ragnarokus Виж мнението
    Човек сам си избира религията, нали?
    Така е, но аз нямам никакво намерение да си сменям религията, въпреки това не мисля, че има някакъв проблем ако излизам с християнин?

П.П. Пиша от нов акаунт, защото не мога да си вляза в предишния.
    Последно редактирано от Threapletonn : 03-09-2014 на 19:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си