- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Толкова съм влюбена в него ,а той е влюбен в друга :(
Хора чуствам се като в любовен триъгълник.Работата е там ,че аз съм много влюбена в едно момче ,което е влюбено много но във друга ,която както изглежда не чуства същото към него.Чуствам се зле защото знам коя е ии настина е хубавица руса със сини очи а аз съм чернокоса със тъмни очи.Не знам кога и как се е влюбил в нея така толкова.В един клас сме и имаме още 1 година преди да зъвършим.Нямам желание за нищо нито да излизам нито да правя нещо сигурно съм в депресия ....какво мога да направя ...да го имам не мога да го забравя не мога ще се побъркамПостоянно го виждам замислен ,накак си тъжен слушайки музика...най ме боли като го гледам как се опитва да я спечели а тя е влюбен в друг и е с друг ...
При положение, че сте в един клас очевидно не можеш да се абстрахираш от него, така че опитай да се сближите, обстоятелствата може и да се развият в твоя полза.
Welcome to the Jungle...
Опитай да се сближиш с него може пък да се получат нещата
К`во ка`т си тъмнокоса и тъмноока? Аз точно такива харесвам най-много. Струва ми се, че си се комплексирала от това, че тя е "по-хубава" от теб и за това нямаш шанс. Ако бяха гаджета бих казал остави го, но.. Открадни си го от нея. Недей да чакаш. Дори да не стане поне ще си пробвала.
До тук. Няма какво повече да кажеш по въпроса, девойко. Преглътваш ситуацията и продължаваш напред.
Не е дошъл края на света, така че стига толкова драма.
И другия момент - това, че е руса със сини очи няма абсолютно никакво значение. Недей да си набиваш допълнителни комплекси.
Това е реалността. Винаги някой, някъде страда и пак светът продължава да съществува![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Според мен пък тъмнокосите и тъмно оките са доста по готини, нищо лично към русичките със сини очи. Това е мое мнение.
Както казаха по - горе, сближи се с него.. може в последствие да почне да те харесва и нещата да се уредят.![]()
Щом тя не му отвръща все някога ще му мине увлечението, какъв е проблемът да се сближите така или иначе?
Сложно така и ти се измъчваш и той![]()
Да, опитай се да си го спечелиш, а ако не - така е трябвало.
И аз преди съм писала теми от типа "той е любовта на живота, не мога да го забравя", но сега знам, че не било така. Няма незабравими. Ще си страдаш известно време, но ще ти мине и няма да ти е последния. Само недей си се "депресира" сама, излизай, прекарвай време с приятели, било то и на сила понякога.
И аз съм на същото мнение, ОПИТАЙ. Както са казали.. много по-добре да знаеш, че си пробвала, отколкото да си висиш у вас и да се чудиш АМА КАКВО БИ СТАНАЛО АКО.. аз също много повече харесвам тъмни момичета, тия руси.. и все пак естествено зависи от човека. Сближи се с това момче, първо като приятелчета.. размотавайте се заедно говорете си и в течение на времето ще си изясниш нещата.
Игнорирай го ! От известно време съм много близка с един мой приятел и с него си говоря най - много .. Преди общувах с всички момчета и от класа и от другите класове, а в последно време като не им обръщам внимание, те се опитват да привлекат моето ... Когато постоянно си с едно момче на него ще му стане досадно и няма изобщо да ти обръща внимание. Влез му под кожата ! Няколко дена изобщо не му обръщай внимание, само ако те пита отговаряй му и гледай да не изглеждаш заинтересована.
Докато не предприемеш действия, проблемът ти ще седи само в главата .