.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 172
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Човека го каза, както е.
    Отговори ми тогава ти на въпроса, който зададох към него, щото тука виждам един-единствен изолиран случай, и то най-типичния.

ем тук половината са внякви връски по 2 месеца макс .. ако е нещо сириозно трябва да се говори зависи от ситуациятя и хората и видът на изневяра всеки е разлечен ..

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отговори ми тогава ти на въпроса, който зададох към него, щото тука виждам един-единствен изолиран случай, и то най-типичния.
    Той говори конкретно за физическата изневяра, аз говоря за всяка една - стигне ли се до каквато и да е форма на изневяра - доверието изчезва...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението

Вижда ли сте някога гаджето си което много обичате и то вас и понеже сте много либерални в леглото с друга . И далеч не да спят просто ?

И летим в облаците защото да видиш подобно нещо е жестоко и много боли .
    Сори за въпроса, но да не би да ти се е случвало случайно?

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Вече не бих.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Той говори конкретно за физическата изневяра, аз говоря за всяка една - стигне ли се до каквато и да е форма на изневяра - доверието изчезва...
    Абсолютно! Имаше една тема съвсем скоро, не помня в кой раздел, момичето открила чатове на гаджето си с някакво друго момиче, даже се уговаряли да се виждат (отношенията им били доста задълбочени, интимни едва ли не). Т'ва също си е изневяра.
    Последно редактирано от Mladenoff : 03-06-2014 на 22:39

sramejlivkaa
    Да случвало ми се е и затова попитах . Но така и така никой не отговори на въпроса ми .

Истината е че по тази тема никога няма да се стигне до едно мнение . Всеки говори на базата на личен опит и лични разбирания .

Супер фен Аватара на Jaune
    Принципно вярвам, че и с поглед може да изневериш, и да спиш с някого и да не си изневерил... но по-скоро не бих простила. Мисля, че това е най-голямото предателство, а и как ще съм с тоя човек след това? Аз по default съм мега мнителна, представям си, ако се случи такова нещо, аз ще се разкъсам от съмнения и подозрения и т'ва рано или късно ще съсипе връзката.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Само един-единствен път бих направил този компромис и то само за човек, за когото си мисля, че наистина си струва... Ако е системно или ако е било ей-така "за купона" - от където идва, там да ходи!!

Голям фен Аватара на toad
    Е как ще си струва човек, който показва, че ти не струваш за него/нея? Да не си мазохист?

Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Е как ще си струва човек, който показва, че ти не струваш за него/нея? Да не си мазохист?
    Това, че някой е изневерил не означава, че изведнъж се превръща във второ качество човек. Поне според мен. Да, ще ми стане гадно, да ще ме заболи, ще се ядосам... Но това няма да заличи (или поне не веднага) факта, че до вчера съм виждал всичко, от което имам нужда в този човек. Следователно - този човек за мен си струва. Допуснал е грешка, ОК. И аз не съм перфектен. Или продължаваме напред, живеейки с това, или се разделяме и до там. Това е. + това има и друг случай, който не винаги се взима под внимание - понякога този, който е изневерил може да се чувства също толкова гадно, колкото и този, на когото са изневерили.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво прави пичът? Втори разговор? Зарязва я, щото "така е правилно вместо да си вее гъза по други"?
    Не, искаш да кажеш, че при всяка караница (образно казано) и кофти период, трябва да ходи да си чеше егото или оная работа при някоя друга? Това аз го виждам като да предпочетеш по- лесния вариант- да изчакаш да премине бурята.

Относно прословутата категоричност на 'младите заблудени романтици'- мисля, че се принизява значението на думата 'прощавам'. Да простиш истински за мен означава да забравиш, да имаш същото отношение към човека, каквото си имал преди, да подхождаш със същото доверие и т.н. и т.н. Мисля, че малцина са способни на това, така че нека не се бием в гърдите колко сме зрели, а? Та, имайки предвид какво разбирам аз под прощаване, съм абсолютно и крайно категорична, че няма да простя изневяра, да.

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Това, че някой е изневерил не означава, че изведнъж се превръща във второ качество човек. Поне според мен. Да, ще ми стане гадно, да ще ме заболи, ще се ядосам... Но това няма да заличи (или поне не веднага) факта, че до вчера съм виждал всичко, от което имам нужда в този човек. Следователно - този човек за мен си струва. Допуснал е грешка, ОК. И аз не съм перфектен. Или продължаваме напред, живеейки с това, или се разделяме и до там. Това е. + това има и друг случай, който не винаги се взима под внимание - понякога този, който е изневерил може да се чувства също толкова гадно, колкото и този, на когото са изневерили.
    Живей си тогава със спомена от вчера, когато си си мислил, че всичко е окей. Опитай се с този спомен да караш месеци или години. В живота system restore не важи.

Мега фен Аватара на draid
    Рядко прощавам, какво остава за такова нещо.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Да простиш истински за мен означава да забравиш, да имаш същото отношение към човека, каквото си имал преди, да подхождаш със същото доверие и т.н. и т.н. Мисля, че малцина са способни на това, така че нека не се бием в гърдите колко сме зрели, а? Та, имайки предвид какво разбирам аз под прощаване, съм абсолютно и крайно категорична, че няма да простя изневяра, да.
    Е, така погледнато, да, разбирам ти гледната точка.
    Аз вярвам в теорията "да простиш и да забравиш са две различни неща". Сгафиш ли, ще бъдеш поставен на колене, ще събираш небето и земята, за да спечелиш доверието на човека отново, доверието ще бъде по-малко, някак ще загубиш правото да се дразниш на неща от тази област (че приятелката ти излязла насаме с някакъв тип, когото ти дори не си виждал) и да - вероятно ще ти бъде натриван носа при спорове и караници на определена тема. След определено време при определени условия може да спре да ти бъде натяквано и към теб да се подхожда със същия респект и вярва в трезвата ти преценка. Ама за мен изпитателният период съществува винаги.
    Сори, сигурно звучи гадно и като заяждане на дребно, отмъщение и т.н. Далеч нямам предвид изписаното като умишлена реакция, по-скоро като рефлекс на затваряне в черупката.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Изневяра не се прощава,ако го направиш си безхарактерно мекотело

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Rza Виж мнението
    Изневяра не се прощава,ако го направиш си безхарактерно мекотело
    Къде е Violenza сега да ми поговори за категоричност...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ако изневярата е чисто физическа-да. Причината бих я търсила в двамата-у мен, че не съм му дала достатъчно и го е потърсил другаде и у него-че не ми е казал преди да ходи при друга.

Ако е нещо повече от ''секс за една вечер'' - визирам чувства, чатове, обаждания, смси-това не бих търпяла поради факта, че имам достойнство и ревнувам.

Разбира се , както всяка една жена, искам мъжът и всичките му детайли да са само за мен, но определено бих простила.

Но съм съгласна ,че хора , които имат допир до изневярата чрез филми и свободни съчинения на този и онзи, нямат право да коментират или да заклеймяват хората, че биха дали прошка.
    /Не визирам никой и не съм чела цялата тема/

И отделно идва въпросът - какво разбирате под изневяра?
    Щото за мен е секс в чистия смисъл на думата или ''връзка'' зад гърба ми. Целувки, натискания и т.н. не ги имам за нещо съществено. По-скоро залитане от правия път.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    К*р за всички нещастни женички с такъв начин на мислене. Без извинение.

Не бих и не мисля, че отношението ми по този въпрос може да се промени в близките поне 10тина години. Май-малкото, не бих била с човек, който не е способен на уважение, себеуважение и на качествена комуникация, които са едни от есенциалните предпоставки за изграждането на добрата връзка.
    С тия твоите себеуважения, качествени комуникации и каквото каза там от статията в новия Космополитън, ще си стоиш сама или твоя ще забягва така тънко, че няма да го усетиш. Факт е, че ако постоянно натоварваш мъжа до тебе с простотиите си, мислиш само за себе си и не си му духала от един месец, той ще отиде при друга и няма нищо подсъдимо в това.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Няма ама друг път . Като го натоварва и не му духа по добре да й каже вместо да прави такива долни истории.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    С тия твоите себеуважения, качествени комуникации и каквото каза там от статията в новия Космополитън, ще си стоиш сама или твоя ще забягва така тънко, че няма да го усетиш. Факт е, че ако постоянно натоварваш мъжа до тебе с простотиите си, мислиш само за себе си и не си му духала от един месец, той ще отиде при друга и няма нищо подсъдимо в това.
    Ама ако ти натоварваш приятелката си с глупости, мислиш само за себе си и не си й правил кефа от един месец, а тя отиде другаде, ще е тъпа курва, нали?
    Как пък едно обективно мнение по повод връзките не съм видяла от теб.

Да не говорим, че "натоварване" е субективно, "мисля само за себе си" също.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Кой те пита пак теб, бе? Не знам колко силно съм ти ощипала задника, че ми пищиш във всяка тема, ама следващия път поне говори свързано. Ако, ако, ако и накрая нищо не каза.

За натоварения ми мъж не бери грижа ти.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на ameli
    За мен има разлика между "прощавам" и просто "преглъщам и живея с това в името на еди какво си".

Има и твърде много фактори и видове изневяра, които могат да се разгледат във всеки един отделен случай, но ако някой ми изневери аз бих се погрижила да му се върне тъпканичко. Отмъстителна съм, какво да се прави Но е факт, че никога няма да погледна човека, който така е насрал така и моето, и неговото достойнство. Край на връзката ни може да няма, но край на уважението ми и доверието ми - със сигурност ще има.

Със сигурност не бих простил изневяра. Макар и никога обвързан до този момент, макар и никога да не бъда обвързан, да приемем, че бъда и то от да кажем 4 - 5 години. Не бих простил подобно нещо, най - малкото заради това, че толкова време изграждане в една връзка - търпение, уважение, заздравяване след поредния спор, взаимопомощ, засилване на чувствата и т.н. - бъде разрушено с лека ръка. Като има проблем - да дойде и да каже, да поговорим. Ще се постарая, или тя ще се постарае нещата да се променят към добро, но да извърти някой к*рвенски номер, не бих простил никога, ама никога, ако ще и 20 години щастлив брак да имаме. Вероятно съм наивен, вероятно твърдостта и решителността в мен надделяват, но това е моята непоклатима позиция. Прочетох цялата тема внимателно. За мен личната чест и достойнство са най - важните неща. Няма да позволя те да бъдат потъпкани и да се съобразя с човек, който ме е разбил вътрешно, а ако си проличи - и външно. Няма да обичам, уважавам и търпя такъв човек. Веднагически развод. Такъв човек не може да бъде поощряван. След като не се е провел човешки, смислен и сериозен разговор и са се предприели к*рвенски приоми - "Да не съм те видял повече!". А относно "духането" - това ли е проблем №1 в една връзка?! Ако мъжът е мъж, ще издържи и без това. Ще бъда зад позицията си - не бих простил такова нещо. Това е предателство. Все едно даваш втори шанс да бъдеш застрелян, след като първият път е бил неуспешен. Единственото нещо, което никога не бих простил, е изневярата, следователно - и предателството като цяло.

Цитирай Първоначално написано от toad Виж мнението
    Живей си тогава със спомена от вчера, когато си си мислил, че всичко е окей. Опитай се с този спомен да караш месеци или години. В живота system restore не важи.
    Знам. И въпреки това съм направил своя извод. Не ти налагам мнение и не смятам да те убеждавам в нещо. Просто изказах възглед.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си