.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Ако мога да съпоставя трудността между Машиностроителен факултет и ФКСУ, то отношението ще е около 5:1 в полза на машиностроителния. Не е толкова тежко, проблемите понякога там идват от това, че материала ти не е добре формулиран и често учиш от някакви слайдове. Както и да е, ако трябваше сега да записвам и избирам между ТУ и СУ, пак щях да избера ТУ, просто защото се дипломираш като инженер. А реално ако не се занимаваш сам и на двете места няма нищо да научиш.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Както и да е, ако трябваше сега да записвам и избирам между ТУ и СУ, пак щях да избера ТУ, просто защото се дипломираш като инженер. А реално ако не се занимаваш сам и на двете места няма нищо да научиш.
    Точно така. Според мен обаче повечето неща, които ще ги научиш в КСИ, можеш и сам вкъщи. Затова избрах друга специалност, а програмирането паралелно ще си го науча.
    draid, от ТУ(КСИ) или СУ(Софтуерно Инженерство) се реализират повече хора?

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Точно така. Според мен обаче повечето неща, които ще ги научиш в КСИ, можеш и сам вкъщи. Затова избрах друга специалност, а програмирането паралелно ще си го науча.
    draid, от ТУ(КСИ) или СУ(Софтуерно Инженерство) се реализират повече хора?
    Хората с желание и от двете учебни заведения се реализират, просто има непрестанен глад за такива специалисти и много фирми свалят изискванията, вземат и обучават служителите си и т.н. Въпрос на малко желание и упоритост. Нямам статистика от къде предпочитат да назначават работодателите повече хора, но не мисля че има някакво голямо разделение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си