- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия ни път...
Здравейте, от дълго време си имам приятелка,която е на 18 години и решихме, че времето вече е дошло... И така, всичко беше добре до момента, когато влязох между краката й , в момента който се опитах да го вкарам,тя се дръпна и ми падна ,и после ми беше много трудно да презареждам, после се отказахме тя започна да ми се оплаква че много и е боляло. Вече 5-6 пъти все отлагаме и на мен ми пада, иначе по принцип винаги съм надървен когато сме насаме, но опитвам ли се да проникна и ми пада на какво се дължи това? Купувал съм лубриканти за да и е по-безболезнено, но пак я е страх, а когато и кажа да пробвам с пръст ми казва:"така имам чувството че повече ще ме боли" и ме е страх ако не стане нищо с пръст да не я уплаша повече,че напълно да се октаже :Д Моля дайте ми съвети какво да правя?! Благодаря предварително.
P.s и аз съм на тази възраст.
Кажи й, че трябва да го преодолее все някога, за да дойде истинското удоволствие. Твоето спадане е на психическа основа, не се притеснявай, дори и за нейната билка, не е за умиране. Трябва да преодолеете страховете си, а ти малко да я понатиснеш за да се свърши с този първи път.
Е да се стегне малко на 18г е от какво толкова я е страх. Няма нищо страшно малко болка и ще се свърши. А после разправяте, че жените много държите на болка. Трябва да го приеме няма как, ако не смята цял живот да си седи девствена.
Моята приятелка също се страхува от болката при първия път, преди няколко дена я опипвах и едвам навлезнах с пръст и каза, че много я боляло. От доста време сме заедно, но усещам, че нещо се дърпа от това и не знам кога ще го превъзмогне. Според мен можеш да я предразположиш като я целуваш и докосваш. Ако наистина иска да бъде с теб ще преживее болката, не е болка за умиране все пак!
Всички момичета ги е страх, докато не узреят. Просто идва един момент, в който всички тъпи притеснения, които сме имали изчезват и при всяка идва по различно време (тези, които не са си изчакали този момент, могат да те спорят). Партньорът също играе някаква роля, но по - скоро е лично и вътрешно узряване.
Дали няма да е добре да изпиете по една-две чашки червено вино .. На теб за да ти изчезне притеснението и да го вдигнеш, на нея за да притъпи чувствителността към болката.
Да земе да се стегне не е болка за умиране никой не е умрял от това
В никакъв случай!
Човек не трябва да се "понатиска" да прави нещо, което не иска или от което се страхува, само защото "му дошло времето".
Нека момичето прочете из форумите в интернет. Ще види, че почти всяка минала през това е имала същите притеснения, изпитвала е болка (по-силна или по-слаба) и т.н. Болката понякога също може да е на психическа основа. Ако тя си е наумила, че ще я боли от нещо, което дори не е опитвала още, то със сигурност ще я заболи. Очакването на болка, най-често наистина предизвиква болка, дори реалното чувство да е лек дискомфорт.
И аз подкрепям съвета за малко алкохол, просто за отпускане и леко упоение![]()
Трябва да се стегне малко. Повечето момичета ни е боляло, не сме умрели. Боли един път, после идва удоволствието. Няма какво толкова да я плаши. Отпусни я, сипи ѝ едно голямо да се успокои.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5