- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво харесвате най-много във сегашната си половинка.
Спонтанните прегръдки,усмивката,и затоплящото чувство вътре в мен от това да знам че аз съм я накарал да се усмихне.
Харесвам колко последователно и бързо му тече мисълта. Харесвам му усмивката, формата на устните, очите. Харесвам колко е потаен - със седмици и месеци може да крие нещо, за да ме изненада и аз няма да разбера. Харесва ми как винаги ме поправя като сбъркам някъде. Харесвам когато лежи до мен и ми разказва за мечтите си. Как би искал да промени света и как вярва, че ще може някак си. Харесва ми и как обръща всичко в перверзия. Половината от него обичам, останалата - мразя до мозъка на костите си.
От вънщността - косата. Прекрасна е. Много обичам да я роша, да прокарвам пръсти през нея, да я обхващам с дланта си и да я дърпам леко на опашка. Уникална е.
От характера - това, че е спокойна и уравновесена за възрастта си, за разлика от предишното ми гадже, която беше меланхоличка.
Харесвам всичко в него дори недостатъците му които понякога ме изкарават извън релси . Най-вече харесвам честноста и жертвоготовнаста му . Харесва ми че ми споделя и търси съвет от мен а не крие . Харесва ми че ми държи ръката и не ми дава да падна в пропаста но и в същото време ме съветва и критикува .Харесвам очите му и силните му ръце
Точно в момента съм свободна, но в бившия ми най-много харесвах острият му ум и щедростта му.
О,хубава темаХаресвам в него вътрешната увереност и това,че не я демонстрира непрекъснато.Скромен е и не изпитва нужда да се хвали с постиженията си,за разлика от други,които изглеждат много нахакани мъжкари,но това е един вид прикритие на несигурността и комплексите им. Когато си постави някаква цел,работи усилено до нейното осъществяване.Не е клюкар,не обича да се обсъждат други хора.Усещам,че някои неща в мен го дразнят,но не се опитва да ме промени и никога не ме е карал да се чувствам неудобно от себе си,било то заради нещо във външния ми вид или в държанието ми.Не ме ревнува и никога не ми е правил проблем,че излизам без него,макар и да съм усещала,че не му се иска.Много е умен,чак понякога се чудя какво прави с мен
Оххх,обичам го <3
Харесвам всичко в него
Харесва ми това че е спокоен човек не е ревнив не се заяжда хубаво ми е да живея с него обожавам усмивката му и сините му очи
Уникалната физиономия с повдигане на веждите и нацупване на устата, която прави, когато се учуди или замисли нещо.Сериозността, с която се отнася към всико, липсата и на капчица нерешителност при вземане на решения, целеустремеността, самоувереността.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ох, ще стане дълго... Харесва ми начина, по който ме гледа докато си спинкам сладко, как се сгушвам в прегръдката му и се чувствам мъничка, грижи се за мен както никой друг на този свят,това, че е толкова интелигентен и логичен, иска ми се да имах неговата решителност, способността му винаги да ми покаже опимистичната страна на нещата, факта, че ме е виждал в най-тъжните ми и отчаяни моменти и се пак вярва, че съм силното му момиче и знам как да оцелея и да се справя с всички трудности, харесват ми устните му, карат ме да го целувам постоянноАбе толкова много го харесвам, че въпреки недостатъците му съм го избрала не само за сегашната си половинка, ами и за спътник в живота, надявам се да сме хубаво семейство винаги и да си остареем заедно. <33333
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Фактът, че е пълна противоположност на мен, което ме кара да (пре)откривам както грешките в характера ми, така и силните страни на личността ми, същевременно показвайки ми светът по различен начин, карайки ме да се влюбвам едновременно в света наново и по-силно, така както се влюбвам в него всеки ден.
Това щях да напиша,но не толкова хубаво!
Обожавам себе си,когато съм с него.Едновременно ме кара да се чувствам силна и слаба,знам че е зад гърба ми и ме подкрепя,но когато ми е лошо застава до мен и има къде да се сгуша и да поплача.Той е по-кротък и стъпнал на земята.Аз имам навика да летя и това често ми е пречело.Той успява да внесе едно равновесие в живота ми като предварително знае как ще реагирам ,какво ще кажа и знае как да ме успокои или вдъхнови.Обожавам смеха му.Не се смее на глас често,но като го прави е най-сладкото нещо на света.Обожавам очите му и начина ,по който ме гледа.Всяка сутрин ,след като мина през банята и кухнята и се дотътря сънена и замръзнала пак в спалната и му кажа тихо че ще пусна лампата,той повдига одеялото с притворени очи,аз лягам,придърпваме към себе си и ми топли ръцете докато ме целува по челото!Обожавам живота си с него!
От къде знаеш как те гледа, след като спиш
По темата:
Харесвам решителността, постоянството и упоритостта, с които успя да ме спечели първо като приятел, а след това и като половинка.
Харесвам желанието му да се включва в изработката на неща, свързани с някои от хобитата ми. Все още не съм сигурна, че ще издържи няколко часа сгъване на хартийки за 3D оригами, но ...
Харесва ми как ме глези - как ми готви; как търпи всички романтични комедии, които му пускам; как ходи на майната си за да ми вземе нещо, което ми се яде ...
Харесвам ... не! Обичам и обожавам секса с него <3
Харесва ми, че въпреки всички караници и противоположните ни характери накрая всичко си идва на мястото.
Харесва ми как ме предразполага да мисля за семейство и дете с него.
Харесвам толкова много неща, но честно казано в момента ме мързи да продължа с изброяването![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Харесвам,че тя има еднакво червена коса като мен.Винаги имаме тема за разговор,харесвам и очите(неудобно сини) И най-вече,че е 1,76 и не ми се налага да се навеждам много за да я целуна.
Във взаимното доверие и разбирателство се крие цялата тази магия на любовта между нас двамата... Като във всяка една връзка имаме скандали, неразбории, но накрая всеки прави компромиси, виждаме по този начин как с времето си укрепваме още повече взаимоотношениятаОбичам всичко в нея !
![]()
О, да, редовно се питам същото.
Също много обичам когато се разлигави. Буквално е като детенце. Как да му откажеш каквото и да е?! Също и като казва „мишка“ по супер абсурдния и як начин, който буквално ме разтапя от лигавщина. И също как търпи моето „пльок!“, не е никак лесно. Харесва ми и как хич не му пука, че някой го е напсувал или мяукал като минаваме двамата по улицата. Хах. Супер е спокоен, не вика, не си хаби нервите напразно. Първо помисля нещата, чак тогава реагира. Точно заради това реакциите му понякога са леееко странни.
Това, че ме търпи![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last