.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: ИСКАМ ГО

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от krissi_to Виж мнението
    Харесвам едно момче вече 5-та година.. той си пада плейбойче и може да има всяка наистина. Последните месеци се посближихме, но нищо повече от здравей как си и някакъв обикновен разговор. Правил ми е няколко услуги, освен това като се засечем на някакво място/събитие ме гледа постоянно дори след като сме се поздравили, оставя приятелите си и е с мен.. Неизживяна тръпка ми е и бих направила всичко, за да съм с него, дори ей така само за една вечер.. Знам, че бих зарязала всеки, само и само той да ми "свирне" .. жалко, но факт. Тръпка, любов.. както искате го наричайте. Няма как да отида и ей така да му изръся да бъде с мен.. не знам какво да правя. След няколко месеца пътищата ни се разделят, защото сме 12ти клас и двамата, аз искам да уча в чужбина, а той не. Макар че, заради него дори бих останала тук (което е страшно глупаво да си пилея ей така бъдещето заради някакво си момче) за това искам да изживея по някакъв начин тази тръпка и да си остана със хубавите спомени .. Помагайте
    Така... да обсъдиме по ред:

Харесвам едно момче вече 5-та година.. - Въййй ти ебаваш ли се? Пет години? Чакаш, 5 години?!? През т'ва време какво прави? Имам чувството,че си неопитна.И май ще се окажа прав. Най-вече: защото пишеш тук и търсиш помощ от нас... това говори много. И най-вече си несигурна. Както виждам, и момчето е несигурно. Поне от описанието ти.

като се засечем на някакво място/събитие ме гледа постоянно дори след като сме се поздравили, оставя приятелите си и е с мен.. - мии, какво значи това? Той те харесва бре,момиче! Това е сигурно. Иска нещо да си имате! Когато двама души искат нещо - ТО СЕ УСЕЩА. Ама май са ти притъпени усещанията на тебе. Но тук --> той не знае как "да ти го покаже". Уж е плейбойче? Защо тогава: "не настъпва по фронта". Според мен се притеснява,може би. А може би не е толкова заинтересован! Накарай го да се заинтересова,повече. Топката е в твои ръце,щом си стигнала до това да пишеш тук и да признаваш,че го искаш. Значи - ти си човека с целта. Ако не беше, той щеше да пише тук, за теб !

Знам, че бих зарязала всеки, само и само той да ми "свирне" .. жалко, но факт. - т'ва звучи ужасно. Аз не го разчитам изобщо като тръпка. И кв'о?.. Ти си мислиш,че проявяваш характер? Не. Ти си слаба и надута и честно казано, един по силен мъжки характер (защото не е лицето му,не е тялото му,а самия заряд на енергия който има, те привлича) --> направо ще те отнесе; ще си му като играчка в ръцете. Ти за такава ли се смяташ,за играчка? Жалко,наистина жалко. Но фактора: "подценявам се" е винаги на лице. Хората сме толкова несъзнателни.

което е страшно глупаво да си пилея ей така бъдещето заради някакво си момче - БРАВО! Единствената разумна приказка и с това се изчерпва всичко. На земята има колко... ? Няколко милиарда мъже. Точно пък за един дрисльо (с извинение),от България ли ще се хванеш? Мислиш,че само той ще е тоя дето ще те привлече така силно ли? Бил съм свидетел как една супер яка мацка, се хвана с 1 момче, видя друго след няколко седмици и към него изпитваше същото каквото изпитваше към гаджето си, а уж гаджето си..много го обичаше. И на края се обърка цялата работа и стана любовен триъгълник. Не си попаднала на друг майстор просто Тъй,че.. кв'о ти говори това? Айде моля ти се. По важна от ТЕБ НЯМА. Нито той,нито Аз, нито който и да е. Единствената важна си ти! Сега ти е времето. Не се подавай на чувствата си. Чувствата са едно временно нещо. Чувствата постоянно се менят. Утре ще го забравиш. И ако те напъне мисълтта: "К'во ли щеше да е, ако си бях останала в България?!". Нищо. Ето какво! Просто наблюдавай тая мисъл и не се впускай в размисли,ми действай - учи си,отиди в чужбина както желаеш и си разцъквай. Щото.. е оня викаш,плейбойче е? И к'во? Ако по натам ти изневери?? Нали е плейбой,може да има всяка една??! АЛо,ехо? Мислиш ли трезво?

за това искам да изживея по някакъв начин тази тръпка и да си остана със хубавите спомени .. - както казах по-горе,момчето е несериозно. Ти също си несериозна. А той --> т.е. несериозно е в отношение на това,че не знае к'во иска. Не знае и как да си го поиска. Той 100 % усеща нещата както и ти,ама не му стиска да си признае. И сега представям ви: ПРОСТОТИЯТА НА ВЕКА --> мъжете винаги трябва да действат първи. Ха-ха-ха-ха.......ужас.По нелепо нещо от туй няма. За това ако толкова искаш да изживееш момента си - ми действай ти, покажи му.

Как ще му покажеш? Чрез сигнали на тялото. Вървейки към него,като го видиш отново може да приложиш следните неща:
    -намигване с усмивка, може + лека,загатната целувчица (това показва изцяло намерението ти към човека)
    -може да инициираш въздушна целувчица,което е сладко и романтично
    -просто едно намигване - което означава много; човека отсреща веднага ще отвърне!!! Ако не се усмихне,или не те е забелязъл,или просто не се интересува. Аз този загадъчен жест на жените винаги го прилагам, и по това разбирам отношението и
    -намекни му чрез езика на тялото,че искаш флирт;
    -навлез в интимната му зона,когато говорите - как ? Докосни го някъде. Небрежно.. уж да махнеш нещо от рамото му/косата му. С косата е много ефектно,може да го похвалиш дори.
    -навлизайки в интимната зона - ще видиш какво е неготово отношение и намерение - дали ще се притесни,дали ще се отдръпне или ще следва играта ти. Когато навлезеш още повече, започни да го закачаш по-честичко. Какво означава това? Като каже нещо забавно,погали го, потупай го по рамото; нещо ефектно: пипни го за паласките! Възбужда.
    -може да то ощипеш по бузката - това пак е навлизане в интимната зона;
    -може да го дръпнеш леко за ушенцето с усмивка и да се притиснеш о него;
    и т.н. по веригата!!!

Та... извинявайте, аз мога да бъда груб,критичен жесток но винаги помагам. Хокам хората( в случая момичето) защото ние безкрайно много се подценяваме,притесняваме се за..глупости! А не трябва!Ейй! За това стигам и до по-груби форми на ирония. За това подлагам всичко на опустошителна критика,защото виждам невежеството на хората в няколко кирливи думи.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-14-2014 на 09:45

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението
    защото виждам невежеството на хората в няколко кирливи думи.
    Явно го сънуваш това си умение, защото да изтълкуваш "Знам, че бих зарязала всеки, само и само той да ми "свирне" като "авторката си мисли, че проявява характер" е изключително некадърен анализ. Тя си знае, че е жалко и че е слаба. Как това е проява на характер, хаха.

"Щипване по бузката" е нещо, което ще хвърли изключително много мъже в потрес. Това да не й е малкото братче, че да го щипва по бузката?!

А за това с паласките искрено се надявам да си се шегувал, щото просто няма как да го изкоментирам.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    . Тя си знае, че е жалко и че е слаба.
    И ако не е тайна,какво каза по-различно от това,като ме повтори отново с думите си :"тя си знае,че е слаба"? И к'во ? Да си слаб,не е ли проява на характер? Значи,че е слабохарактерна! Тая дума да си я чувала? Или по-точно кв'и ми ги дрънкаш?
    И да - тя си мисли,че по тоя начин,като се прави на "играчка в ръцете му" проявява именно характер; че именно за този и вид държане, "че на всяка цена би му се пуснала" си е проява на характер,на човек който не мисли трезво и човек който се подава изцяло на страстите си,за които може и да съжалява после. Та, кой прави некадърен анализ? Изключително ти. Аз не говоря празни думи.

"Щипване по бузката" е нещо ...
    Ти мъж ли си? Колко мъже си ощипала до сега по бузката? Колко от тях реагираха в потрес? От къде съдиш за "малкото и братче" ? Алооо? Какво братче,те гони бе? От къде знаеш,че няма различни мъже? От къде изобщо знаеш,че НЕЙНОТО момче,ще реагира в потрес?! От къде изобщо си вадиш изводите?!? Колко опит има на дъното?

А за това с паласките...
    Паласките - къде видя шега? Може да го изненада по този начин като му мине зад гърба и го пипне там. Мен са ми го правили много момичета. Дори са ми го правили момичета,които "уж си имат гаджета", но просто имат интерес към мен и така показват намерението си. + това го казах категорично,ясно и точно - това място възбужда. Това е интимна зона там.Може да го пипне там дори когато е пред него/до него... Това също съм го изпитвал,и е много възбуждащо,защото там има едни нервни окончания,които като ги пипне човек... ии "ухаа!". Тъй,че не дрънкай отново щуротии,моля. И пак ще те питам: колко мъже пипна там? Колко мъже реагираха странно и по какъв начин ? Ти мъж ли си? От къде знаеш,че на нейното момче, няма му хареше? От къде знаеш изобщо, какво точно харесват мъжете? Брей... Ти ше се окажеш,жена спала с над 100-тина мъже и вече си развенчала мъжката тайна бре! Въййй!

Абе хора,имам чувството,че за вас има някакви "бариери на възприятия" относно тялото на хората?! Алоо? В 21 век ли сме или, ще се правиме на "хора в потрес" и т.н. Абе... хахаха.. смешна история.

п.п.: ей,аре само да не говорите някои неща,дето не ги разбирате.По-добре си замълчете.

И не мила, не го сънувам това умение, аз съм господар на това умение,защото съм го развил в себе си. И ти можеш.Просто не обръщаш достатъчно внимание на тялото и емоциите си.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-14-2014 на 15:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си