.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: ИСКАМ ГО

Threaded View

Не разбираш. - Напротив,напротив.Разбирам много добре. И също така разбирам,че хич не ме разбираш и не вникваш в това което пиша. Разбирам също така и че си противоречиш.

Авторката НИКЪДЕ не казва и не мисли, че проявява характер. - Не мила моя. Тук не става въпрос,че МИСЛИ.Става въпрос,че тя вече го е проявила.Тва дето прави тя - е проява на характер. Всичко което е направила до тук,до тоя съществен момент за да пише във форума, е проява на характер. Тя вече дори го изживявва това,че "би би била играчка в неговите ръце". Казвам,че е слаба и надута именно заради това,че се е подала на чувствата и емоциите си,заради които най-вероятно ще страда един ден, и най-вече защото си съсипва бъдещето,заради едно необмислено решение: да си начеше крастата: секс,секс и още секс. А само ако знаехме,колко сме несъзнателни по отношение на секса! Секса е едно от най-неконтролируемите неща,категорично несъзнателно.Защото превръща хората като животните. Т.е. животинското се проявява,вместо човешкото,вместо разума.И не само! Както и да е,не би ме разбрала и грам за какво говоря.Ако ме разбираше,точно за това нямаше да ми се запеваш и грам. Но все пак, искам да те убедя в нещо,което го имам в опит, и съм чел научни статии и не само - експериментирал съм,за да твърдя че съм прав.

Ето ти и противоречието: "Съгласна си с останалата част от това което съм казал" но в същото време твърдиш,че "не анализирам правилно" и че "моето мнение не струва". Е тогава,защо си съгласна ? Виждаш ли как си противоречиш,ама яко ? Пък и не ме разбираш изобщо какво искам да кажа. Сега ще ти кажа,защо:

но първо: да твърдиш,че "Идеално знам какво е език на тялото" и как да го използваш,отново е противоречие и е трагично смешно.Трагично смешно. Пример за това мога да дам,че един мъж може би го сърби отзад на врата. Ти в претендиращата на "идеално знам какво е език на тялото" може би ще кажеш,че този човек ЛЪЖЕ за това което говори в момента,защото "познаваш езика на тялото" и знаеш,че този жест означава: "човека лъже,щото като лъже там се появяват едни нервни окончания". И кво? Човек нищо,никога не знае идеално.Нищо. Най-малкото,не познаваме себе си.Oще хиляди примерми мога да ти дам като тоя... пример със скръстени ръце/ама го боли корема,а не е отбранителна позиция и т.н. Но кв'ото и да ти дам само ще откриеш,че нищо не знаеш и не познаваш.Дори експерти които се занимват дълги години с това,често пъти грешат. И не само -->

И противоречието ти идва от това,че казваш,че "Знаеш как да го използваш" - Алоха, ако беше толкова "Знаеща" нямаше да предлагаш тези безсмислени думи: "да предизвика сексуално желание у него" и нямаше да предлагаш момичето да го ГЕПИ за "врата и гърдите" (което в случая изобщо не е уместно,на такава опознавателна среща, с цел да си покаже намеренията момичето без да се стига "до секс" на момента), нито пък да го "държи като малоумна за дланите,просто щото иска ДА ПРИВЛЕЧЕ СЕКСУАЛНОТО В НЕГО" - виж само какви глупости пишеш. Къде видяхте да пиша:СЕКСУАЛНО бре дейба ? Ако беше прочела правино, нямаше да кажеш това,защото аз имам съвсем съвсем друго в предвид! И пак ще ти кажа: не разбираш концепцията,именно поради противоречията по-горе. И отново не четеш,това което пиша.Пак си дрънкаш твоите щуротии. Това което искам да кажа с примерите по-горе, е само с цел да си покаже намеренията момичето. Пък от там на там,те знаят какво да правят. Просто ги дадох като ПРИМЕР с цел навлизане в интимната зона,нищо повече. После каквото ще става,ще си го покажат и двамата. Тук моята цел с примерите,не беше ВЕДНАГА ДА МУ ПОКАЖЕ: "Ей ше прайме секс, тва искам!". Тук не става въпрос ЗА ВЪЗБУЖДАНЕ. Ахх,кво мръсно подсъзнание имате. Виждаш ли сега, как не си ме разбрала? И не само! Това,че го смяташ ЗА ДЕБИЛНО --> си е лично твое мнение. Това е в твоята глава. Не и в моята глава. Не и в главата най-вероятно на много мъже. Това само показва,колко си ограничена във възприятията си. Това означава, че се отъждестяваш с някаква си дума: "дебилно". Разшири кръгозора на възприятията си. И НЕ САМО! Мога да те критикувам още. Но е безсмислено. Мисля,че казах главното.

Къде се изтъкнах,че откривам топлата вода? Някъде казах ли го? Щом ти го казваш,и щом ти е минало през главата говори само едно - че в момента ТОЧНО ти се опитваш,да се самоизтъкнеш че "си открила топлата вода и че моето твърдение е погрешно". Тоест в случая, ти си вдигаш самочувствието тук,пред всички.

И не го казвам със самочувствие, а просто ХОКАМ хората. И не от чувство за собствена значимост (както ти в момента се изяви,само и [u]само и само за да защитиш компетентното си мнение,даде един тон недомислени до край добре неща) а просто защото обичам да помагам и винаги давам най-точния израз на нещата. И просто защото ми е кеф. Кеф ми е. Важността за мен,отдавна отмина.Ако исках да бъда важен,с това знание което предлагам тук,изобщо нямаше да пиша в тоя форум. Изобщо нямаше да се занимавам с интернет.Просто ми е интересно и толкоз. Ти що го правиш? За да се почувстваш значима,барем тука ти "свирне" и на тебе някое момче. ? Или завържеш публика?

Сега,ще е добре ако си разбрала,че не си права.И колко не вникваш в писанията на хората.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-14-2014 на 18:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си