.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Татуировка помощ

Здравейте искам да си направя татуировка на рамото, но понеже съм на 15 и някой хора ми казаха, че като ми се разшири още ръката щяло да стане грозно. Има ли истина в това или татуса ще се разшири с самото рамо. Ако наистина ще се разшири мисля да си направя на предмишницата някой надпис това онова. Пуснах тази тема, защото за татуса ми искат 170 лева, а не искам да рискувам да ги дам и наистина да стане след време грозно и да се чудя как да го махна моля дайде мнения?

Супер фен Аватара на mayaaa
    Надали ще ме послушаш щом си решил, но не си прави татуировка на 15. И все пак не би трябвало да е толкова голяма разликата, че да е грозно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Изчакай още малко не си я прави сега

Аз съм чувала, че не се разширява дори има случаи на бременни жени с татус на корема и след раждането си остава същото , но все пак не бързай на 15 год. е рано да си правиш татус и много бързо ще ти омръзне.

Не мисля, че ще се разшири или деформира чак толкова, но на 15 наистина е раничко за това.

Аз па сам на 15 и си направих татус :Д Ако наистина го искаш,ще го направиш без да мислиш дали ще се деформира или не.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от odresonn Виж мнението
    Ако наистина го искаш,ще го направиш без да мислиш дали ще се деформира или не.

Ако наистина искаш куче, взимаш си. Без да мислиш дали има кой да го извежда по два пъти на ден.
    Ако наистина искаш дете, правиш си. Без да мислиш, че все още живееш при мама и тате и едвам скалъпваш заплатата за себе си, какво остава за детето.

И все такива умни примери.

Banned Фен
    трябва да си 50 кила и да станеш 150 или обратното

аз на местата на някои татуировки качих кг , в други части от тялото свалих пък мазно и се вижда еднакво както с преди така че не се притеснявай иди си я прави после постни снимка

Мега фен Аватара на Зайче..
    Има татуисти, които използват някакво олио докато правят татуса и той става 'еластичен'. Т.е. дори да последват някакви промени в тялото ти това не би трябвало да се отрази на татуса. И аз съм на 15 с 3 татуса и на мен, както и на теб, ми говориха такива неща, обаче това не важи за всички. При мен или при теб, примерно може пък да не стане така. Не е задължително.
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    И аз съм на 15 с 3 татуса и на мен, както и на теб, ми говориха такива неща, обаче това не важи за всички.
    Има време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си