- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- 8 дни сред нудисти (Еротичен разказ)
ЧАСТ 14 >>>
!!! ВНИМАНИЕ! РАЗКАЗЪТ КАКТО МАТЕРИАЛИТЕ ВКЛЮЧЕНИ В НЕГО СА ЗА ЛИЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НАД 18 ГОДИНИ! ЗА ЛИЦА ПОД 18 ПРЕГЛЕЖДАЩИ НАСТОЯЩИТЕ МАТЕРИАЛИ И ЧЕТИВО ОТГОВОРНОСТ НОСЯТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ !!!
-ПО-ХУБАВО ОТ СЕКС-
...избута одеалото и се отви... Явно и беше станало топло.. под одеалото наистина беше станало доста топло, и се отви... И остана почти чисто отвита... до мен. Сърцето ми взе да бие бързо, имах чувството, че ще го чуе дори! И още мърдайки и отвивайки се и изпъвайки се, както бе легнала по гръб, едното си бедро остави върху мен както си беше, но другото... го отвори и него в страни! Щях да се побъркам.. но това не бе всичко, намествайки се още както бе сънена отново си пусна ръката надолу, но този път отвита.. Този път макар и в тъмното виждах всяко нейно движение къде какво прави.. И както бе разтворила бедрата си на страни, а едното и върху мен, я видях как сънено прокара на няколко пъти дланта си там отдолу, можеби се почесваше, или нещо такова... Помислих си- така както е сънена едва ли друго прави. Наистина, мислех, че се почесва там. Но каквото и да правеше, тя остави ръчичката си там и се унесе пак.. с разтворени настрани бедра. За нещастие обаче.. ме беше отвила и мен. В този момент бяхме и двамата останали голи. Аз обаче не можех да се спра да си бия чикий.. Просто гледайки я ръката ми сама отиваше надолу. Поослушах се, поогледах се, усетих, че няма будни и леко пак посегнах надолу, макар и отвит. Тя спеше. Чувах я, че спи. Тихичко, леко обърнал се към нея и гледайки я, продължих да си правя чикий. Бавно и тихо. Гледах най-вече в ръката и, която стоеше върху онова място между разтворените и бедра. Помислих си- "сладуранка, почеса се и там и остана ръчичката.." Но само след малко... Чух как лекичко тя изсумтя, леко се размърда отново, и сумтейки ръката и отново се размърда на онова място там. Обърна главата си на другата страна, и уж пак се унесе. Помислих си- това момиче не спи много дълбоко.. И не след дълго пак същото направи- размърда се, изсумтя тихичко, обърна глава този път към мен спейки и пак размърда дланта си за кратко там отдолу. Но нито си затваряше краката, нито си махаше ръката от там.. А продължаваше да спинка. А аз продължих да я гледам и да си бия чикий..
По едно време тя отново се размърда.. Взех вече да се дразня, прекъсваше ме по този начин и ме караше постоянно да се правя на заспал. Но този път... изсумтя пак сладко, размърда пак за кратко дланта си отдолу, но и разтвори още малко бедрата си.. Не разбирах дали го правеше понеже и беше топло... Но в положението, в което беше останала.. бедрата и вече бяха твърде далеч едно от друго... Изпъна другата си ръка назад над главата си, размърда отново онази дето беше там между краката и.. Гледах я там, гледах какво прави. Тя изсумтя поспаливо отново, а през това време.. Ръката и описа няколко такива движения, които... от моята гледна точка ми наподобяваха сякъш прониква с пръстите си там.. Направо се шашнах, за мен това не можеше да е вярно просто... Направи го три пъти, след което повдигна малко по-нагоре дланта си и... с 2-3 движения разтри мястото, на което от моята гледна точка би трябвало да бъде клитора и... И точно след това се обърна към мен и отвори очи... Явно това бе момента, в който се събуди и се усети какво прави. Надигна глава леко напред вече будна, огледа ме мен, огледа и тези, които спяха, и легна отново назад.. но не смени позата си. Въпреки, че се бе събудила, си остана така.. Това ме потресе просто.. А тя се изпъна силно назад, въздъхна с една такава еротична нотка в гласчето си... И отново сложи ръката си там, обратно, между краката си. Този път будна, направи го със ясно съзнание.. но не защото там и бе удобно да държи ръката си... а защото започна с нея тихичко да се мазажира.. От начало съвсем бавно, само с няколко леки движения, след които спираше и пак започваше... Но в последствие засили темпото, правеше го тихичко, но постоянно. Аз не смеех да помръдна. Едното и бедро бе все още върху мен, а аз бях все още леко обърнат към нея. Ръката си отдавна бях сложил зад мен, но пениса ми.... сочеше вкаменен право към нея. Не смеех да помръдна дори с най-малко движение... А тя се масажираше, не спираше.. Виждах, че започва да и харесва все повече и повече, чувах го по дишането и.. С почти затворени очи обаче следях движенията на ръката и там долу... Аз щях да се пръзна вече, не издържах... Исках поне и аз да се хвана и да го правя... просто нямах сърце да издържа вече на това напрежение.. В това темпо се минаха поне петнайсетина мунути, докато тя... премина на друга скорост- спусна и другата си ръка там, и докато с едната търкаше клитора си, с пръстите на другата личеше, че... прониква във влагалището си. Правеше го вече и с двете ръце, дори забързвше. Обръщаше се от време на време към мен, можеби ме следеше да не се събудя, и пак продължаваше... Усещах огромна топлина в момента около нея и мен, в леглото... Аз бях плувнал в пот и жега, виждах, че при нея положението бе същото. Отдавна беше видяла, че както бях отвит, бях и силно надървен. Очите и на няколко пъти минаха през оная ми работа. Ситуацията отиваше на зле... Най-вече аз не можех да издържа вече... Оная ми работа щеше да се пръсне вече, а това момиче нито прибираше бедрата си, нито спираше да мастурбира до мен.. От зор.. Инстинктивно се размърдах, и аз не знам на къде... Можеби исках да се обърна на някъде вече. Тя ме усети, спря се, обърна се към мен и ме загледа. Можеби искаше да види да не би да съм буден.. Аз пък за нещастие без да искам отворих очите си и погледнах право в нея.. Вече не успявах и да се сдържам да се правя на заспал! Тя видя, че я погледнах, притвори само леко бедрата си и ми шушна тихо:
- Събудих ли те? (загрижено)
- Нн.. не.
- Сам ли се събуди? Извинявай ако съм те събудила аз..
- Не... Събудих се сам... преди малко.
- Аха. Преча ли ти?
- Не не, продължавай, не се притеснявай.. (отговорих сякъш ме бе попитала "може ли да седна")
- Гледам да съм тиха, извинявай..
- Няма проблеми.. Страхотна си! (изпуснах из устата си това дето ми бе на езика)
- Хаха.. мерси. Много ми се прави секс (разтваряйки пак краката си в онази широка позиция). Съжалявам, понякога се събуждам и го правя.. но гледам да съм тиха (и продължи да се масажира говорейки ми) Най-вече през нощта съм такава, през деня има куп неща за правене и... През нощта най-много ме удря хормона..
- Разбирам те.. Много често и аз съм така..
- Така ли? И ти ли си го правил през нощта?
- Ммм... В смисъл.. През, коя нощ? През тази ли?? (попитах подозрително, а докато си шепнехме тя не спираше да се масажира)
- Да.. (засмя се леко) примерно през тази нощ..?
- Ами... (въздъхнах тежко) Искаш да ти кажа истината ли?
- Да! Естествено, че искам истината..
- Да, правих го.
- Браво! (възкликна шумно, но шепнейки) Не съм те усетила..
- Ами... беше одеве, ти спеше.
- Хаа, супер.. Ноо... Как свърши? Или не си свършвал? (попита ме любопитно)
- Ее... не, няма как тук в леглото, все пак и ти си в него..
- Е... от мен не се притеснявай. Иначе да... при вас момчетата е по-сложно свършването. Ако го направиш ще намокриш.. Но пениса ти сега е вдървен, скоро ли си го правил?
- Честно... ами до преди малко. Няма да те лъжа..
- Ахаа.. Когато аз започнах да го правя ли?
- Не, малко преди това..
- Да, докато спях.. Аз да не съм те прекъснала?? (подсети се да ме попита)
- Ммм.. Ами.. Не но... Да, но не съвсем... Спрях когато ти се разбуди...
- Ооо.. Извинявай, притеснила съм те.. Но давай, продължи си щом като преди малко си спрял, не се притеснявай.. или вече ти е минало?
- ...Не ми е.. в смисъл... бих го правил още но...
- Аз ли те притеснявам? О горкичкия, бих отишла на друго легло да го правя ако имаше...
- Не, няма проблеми.. Продължи си, не се спирай..
- Ох да.. Трудно бих се спряла наистина.. Дори като говорим не мога да спра.. Извинявай, само още десетина минути и ще съм готова.. ако те притеснявам..
- Няма проблеми , казах ти, давай..
- Добре, но ако ти се иска продължи си и ти, ок?
- Да но.. Да го правим заедно двамата на едно легло??
- Ако не те притеснявам нищо не ни пречи..? Аз след малко ще съм готова, ако не можеш да издържиш продължавай и ти..
И пак пусна двете си ръце там и отново започна в онова бързо темпо...
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>
Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:00
ПРОДЪЛЖЕНИЕ >>>
!!! ВНИМАНИЕ! РАЗКАЗЪТ КАКТО МАТЕРИАЛИТЕ ВКЛЮЧЕНИ В НЕГО СА ЗА ЛИЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НАД 18 ГОДИНИ! ЗА ЛИЦА ПОД 18 ПРЕГЛЕЖДАЩИ НАСТОЯЩИТЕ МАТЕРИАЛИ И ЧЕТИВО ОТГОВОРНОСТ НОСЯТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ !!!
И пак пусна двете си ръце там и отново започна в онова бързо темпо... Беше извърнала глава на другата страна, а аз продължавах да я гледам.. Не можех да спра! Момичето ми бе казало да продължа да мастурбирам ако го желая... Но заради възбудата вътре в мен... я послушах, но не заради друго.. Ръката ми сама натам слизаше, не можех да се спра сам себе си... Ситуацията, в която бях ме владееше, това бяха неща, в които природата си казваше думата. Аз, моето тяло бе подвластно на това, което се случваше. И всеки на моето място щеше да е. Хванах с ръка пениса си, и пак продължих.. Гледайки я какво прави. Усетих отново как ми олеква, и как пак започва да ми става все по-хубаво и по-хубаво. Тя гледаше на другата страна, затова не се притеснявах много. Продължавах смело, а целият бях мокър долу от течността, която струеше като вада от пениса ми. Нямаше обаче как да се изпразня, поне не в леглото, и не до нея... А тя стигаше все по-далеч и по-далеч във възбудата си. Държеше все още бедрото си разкрачено върху мен.. Дали за да има някакъв физически контакт с мен, дали защото така и бе по-удобно затова, че леглото ни бе тясно.. Не знам.. Но аз се побърквах! В един момент, тя изви към мен глава, и ме погледна с красивите си очи, без да спира да го прави, със същото бързо темпо. Видя, че и аз бях почнал да го правя, и ми прошепна:
- Ау... Браво! Реши да продължиш ли?
- Да... Това е заразно май.. А и не можах да се сдържа докато те гледам как го правиш..
- Хах... Съжалявам... Само да свърша след малко и ще спра..
- Нее! Прави го колкото желаеш! (а докато и говорех не спирах и аз да си бия чикий, а тя виждаше това) За мен не е проблем, харесвам това, което виждам в момента...
- Мерси.. Давай и ти.. Успя ли да се отпуснеш хубаво? Добре ли ти е?
- Да... вече да..
- Браво! Радвам се, че не се притесняваш от мен.. Така трябва, прави си го както ти се иска, не се притеснявай изобщо...
И наистина вече не се притеснявах.. Напротив, бях вече превключил на другата вълна, дори ми харесваше когато погледа и минаваше през оная ми работа докато го правех... Изпитвах огромно удоволствие, а и тя също.. Правехме го и двамата, голи, един до друг, потни и обляни в страст и жега... Усетих я по едно време, че и идва момента за свършване, както се усеща при всяка жена. Дишането и се учести, започна да стене макар и шепнешком, присви бедрата си още по-назад и се изпъна.. Двете и ръце не спираха да работят там... А тя вече свършваше.. Забърза още повече темпото, спря дъха си, стисна зъби.. Изстена за част от секундата на глас... Тялото и бе вдървено, а само ръцете и работеха бързо, като крилата на пчела, там долу... В миг отпусна дъха си, започна да диша още по-учестено, едната си ръка вдигна и изпъна над главата, обърна тялото си леко към мен, присви очи... Виждах всичко! Оргазма и беше зашеметяващо красив! Така започна леко по леко да забавя темпото, докато с едната си ръка все още разтриваше клитора си, с другата прокарваше длан галейки с няколко движения потното си тяло... След минута вече спря, изпъна се отново назад доволно и с усмивка, обърна се към мен и ми каза:
- Аз съм готова. Но ти още не си свършил? Къде ще го направиш?
- Не знам... (казах продължавайки да я гледам и да си бия чикий)
- Виж.. тук всичко намокрих (оглеждайки се) ..винаги се потя като го правя.. Ще махна мокрия чаршаф, ако искаш направи го върху него, аз после ще го махна и без това...? Харесва ли ти идеята?
- Хах... това е втората ти идея, която много ми харесва за тази нощ! (казах искрено) Но.. Как..? В смисъл искаш тук до теб на чаршафа ли да го направя??
- Не знам! За мен няма проблеми, направи го където искаш, може и в банята, или тук... Ти си реши, за мен няма никакъв проблем където и да го направиш.
- Ок.. Вече го реших..
- Къде? (прошепна ми засмяна)
- Тук.. до теб.
- Давай! По-добре тук отколкото да ходиш до банята..
Така засилих темпото. Имах нейното разрешение... Разрешение на момиче да свърша до него, което току що се бе докарало от оргазъм от собствената си мастурбация.. Тя лежеше все още по гръб, изморена и изпънала тялото си. Аз гледах в нея.. С поглед целувах потното и голо сладко тяло и... бях готов вече да се изпразня... Усетих, че ми идваше.. Но някак си не можех!! Все още не можех, просто.. позата в която бях застанал, така легнал на страни до нея.. Чувствах се глупаво и на няколко пъти спермата ми идваше но се спираше! Тя ме усети, че не успявам да го направя, обърна се към мен и ми каза:
- Какво? Няма да можеш ли?
- Ще мога но... Някак си се спирам...
- Защо? Ехх... (и казвайки това, се приближи към мен и отново простря бедрото си върху мен, така отново застана в разкрачена поза) -Така ще ти помогна ли поне малко? (ме попита загрижено)
- Честно казано... мисля, че да.
И да, наистина физическият контакт, самото докосване с женско тяло щеше да ми помогне да го направя. Беше сложила запотеното си бедро върху тялото ми, сякъш ме бе гушнала с него.. Така стоеше разкрачена в страни, а понеже се бе приближила и към мен, докато си биех чикий онази ми работа сочеше в тази ни поза точно към... путката и. Биех си чикий на не повече от трийсетина сантиметра от путката и, която точно преди минута бе изпитала сладкия си оргазъм.. И понеже беше разкрачена, можеби дупчицата и от възбудата все още стоеше отворена.. от пръстчетата и, които така енергично влизаха преди малко в нея... Вече не можех да издържа, и усетих, че ще го направя.. Спермата ми идваше, а и тя ме усети:
- Готов ли си? (попита ме шепнешком)
- Да.. Вече да..
- Давай, изпразни се хубаво..
- Ох... Мисля, че ще се изпразня много силно! Така както сме ще те изпръскам цялата...?! (казах почти в последните моменти притеснен)
- Хах, нищо де, напръскай ме, аз съм мокра и без това.. Ще се избърша накрая.. Нали затова застанах така, за да ти помогна.. Давай отпусни се и си се изпразни както ти се иска..
И в този момент експлоадирах... Това бяха последните и думи, които отприщиха онова насъбрало се в мен бяло вещество в топките ми, което изхвърлих на силни тласъци напред... към тялото и.. Откачих просто! Празнех се и виждам как хвърчи и върху нея.. Няколко от пръските гаранция я бяха опръскали и в путката... Свършвах толкова силно... Колкото никога! Чувството беше по-върховно от това да правя секс! Пръсках и върху нея, и на чаршафа под нас, и в путката и, и на всякъде... Празнех се наистина така, както ми се искаше.. А тя леко повдигната, стоеше срещу мен и ме гледаше как го правя... Гледаше ме с една учудена усмивка... сякъш не доумяваше защо ми е толкова хубаво... И накрая, когато свърших, тя прокара едната си ръка през тялото където бях пръскал и каза:
- Мале, имаш толкова много сперма.. Ако това е в мен сигурно щях да имам тризнаци ...
- Хах.. Не знам.. Този път наистина ми беше много...
- Хубаво ли свърши?
- О, да... Даже прекалено хубаво..
- Хах, браво.. Радвам се, че ти помогнах..
И така. Махнахме чаршафа, тя се избърса с хавлията си и си легнахме пак... един до друг, голи, на леглото. Завихме се, но този път под одеалото не се усещаше онази топлина от преди половин час... Усещаше се едно чувство на удовлетвореност и при двамата, чувство, което кара всяка двойка след преживяното да се прегърне, и да заспи в сладки сънища.. до сутринта.
СЛЕДВА ЧАСТ 15 >>>
/Последната част (14) не съм редактирал все още, материалът е суров! Пуснах я набързо точно след като я написах, тъй че може да има правописни, пунктуационни или граматически крешки на места. При първа възможност ще я редактирам! /
ЧАСТ 15 >>>
...и да заспи в сладки сънища.. до сутринта. А на сутринта, се събудих сам в леглото. Събудих се последен от цялата група, всички бяха станали и щъкаха из стаята. Едни пиеха кафета, втори се оправяха, трети се бореха все още със завивките на леглата си. Аз бях в силна ерекция, както обикновено съм сутрин по това време. Но не ме интересуваше това. Бях го вече изтрил от главата си като пречка, която да ме спира да живея нормално в къщата. Особено след изминалата нощ. Отвих се и станах. Всички ме поздравиха с "добро утро", а аз отвърнах със същото. Насочих се право към банята, трябваше да се изкъпя. Но влизайки там, под единия душ заварих не кого да е, а онова дете с което трябваше да спя в едно легло.
Видях я в гръб, и още докато се чудех дали е тя, тя се обърна и ме поздрави с усмивка. Душ кабината, която се падаше точно зад гърба и бе празна и се насочих към нея. В един момент обаче докато се къпех тя се обърна към мен и едно такова усмихнато почти постоянно ме гледаше. Стори ми се нахално от нейна страна, но на няколко пъти погледа и се стоварваше върху мен и голото ми тяло без да се притесни изобщо. И все пак понеже тя бе съвсем малка, малко ми беше криво да ме гледа срещу нея в това ми състояние на сутрешна ерекция. Въпреки всичко се направих, че изобщо не ми пука и продължих да си се къпя.
Вече бе минала закуската. Часът бе 12:15, а аз бях с фотоапарат и диктофон в ръка- отново. Чух, че в подземието на къщата има голяма спортна зала и фитнес, в които в момента тренират жените. Те тренираха от 12:00 до 13:30, а мъжете от 13:30 до 14:30. Насочих се към фитнеса. Беше голям, почти луксозен фитнес. А гледката, която видях в него, се очертаваше да е твърде примамлива.
Нащраках няколко снимки и докато се чудех дали и от кой да взема интервю видях, че в съседната зала се провеждат някакви странни и интересни занимания. Насочих се направо натам. А там заварих една млада инструкторка заедно с около 15-тина момичета, които правеха някакви странни упражнения с едни големи надуваеми топки. Изглеждаше интересно и им направих няколко снимки преди да заговоря инструкторката и да я разпитам каква е целта на упражнението:
Това, което виждах и снимах беше наистина... Толкова секси, че едвам се удържах. И както и очаквах- пениса ми започна да набъбва. През цялото време докато чаках да завърши упражнението им за да отида да интервюирам инструкторката, заради тези топки, с които тренираха се нагледах на широко разтворени и вдигнати крака и лъснали пред очите ми вагини. Накрая, вече съвсем надървен когато приключи упражнението им, се насочих към инструкторката с диктофона в ръка:
- Здравей, това е доста интересно и странно упражнение с тези топки, можеш ли да ми кажеш каква е целта му?
- Здравей, радвам се, че ме попита. Правим с момичетата това упражнение, защото то стяга цялата долна част на тялото включително и коремните мускули. Стяга бедрата изключително много, а и момичетата много харесват да играят с топките, забавно им е. Също така това упражнение е много полезно специално за жените, защото стяга и вагиналните им мускули, което е много полезно както за тях така и за партньора им по време на секс.
- Разбирам... Колко момичета тренират при теб всекидневно?
- Ами има доста.. Днес са по-малко, друг път са около 20-25 момичета.
- Тренировката до колкото разбирам е по желание?
- Да така е, не задължаваме никой да идва, всеки, който прецени, че има нужда да потренира с нас е добре дошъл. След близо час ще имам тренировка и с момчетата, ако желаеш заповядай!
- Благодаря ти! Позволи ми да отида да погледна какво правят тези момичета отсреща..
И тръгнах към отсрещната страна на залата, където имаше няколко момичета, които правеха коремни преси на стените за катерене. По време на интервюто пениса ми бе тръгнал леко да спада, но все още си беше наедрял, което изобщо не исках да ми прави впечатление, така както не прави и на останалите. Така или иначе, там бяха около 8 момичета. Всички правеха коремни преси в синхрон, а една от тях броеше. Пристигайки там им направих няколко снимки:
Момичетата направиха цели 45 коремни преси. Едва ли аз щях да направя толкова, но за да се пошегувам накрая след последната им преса подметнах нахално: "Много слабо, само 45?!". Казах го съвсем на майтап, но едно от момичетата, което бе точно до мен се заяде шеговито и още докато лежеше на постелката каза:
- Хайде да те видим ти колко ще направиш?!
- Хах, не не... просто се шегувам, 45 не е зле като бройка (отвърнах вече съжалявайки за неуместната си шега)
- Не! Лягай долу да те видим! (ме изкомандва със злодейна и подла усмивка на лице, а останалите момичета подвикваха отстрани окуражаващо)
- Момичета... (казах леко пристъпвайки вече назад) аз не мога да правя коремни преси, просто се шегувах. Дойдох при вас за да .... (и докато се опитвах да се доизкажа тя ме хвана за ръка и ме дръпна рязко надолу за да седна на постелката)
И за да не се дърпаме и да не стават циркове все пак седнах долу до нея, а тя продължи:
- Легни сега, проври си краката под стената за катерене и давай!
- Виж...
- Давай! (и останалите дружно с нея ми даваха зор)
- Офф.. Абе момичета.. (казах отчаяно и опитах да провра краката си под катерушката. Но не можех!)
- Какво става, не можеш ли? (попита ме тя)
- Ами не мога, вашите крачета са по-малки, аз не мога да мушна моите там, ако ще ги мушна някак после ще трябва да ме оставите тук да правя коремни преси за вечни времена.
- Хаха.. (разсмяха се тя и останалите) Няма проблем, аз ще ти ги държа и пак няма да ни избягаш.
И както бях полу-легнал опитвайки се да си провра краката под катерушката, тя се хвърли и седна отгоре ми на коленете и каза:
- Сега как е?? Хайде давай, аз ще броя.
Опитах и направих 4 коремни преси. Но понеже тя беше доста лекичка се повдигаха бедрата ми и не можех да се застопоря стабилно. Местех се и ми беше неудобно. Предложих и да опитам да провра краката си през по-горната летва на катерушката, и тогава да седне върху мен. Но пък така краката ми бяха по-нагоре и не се опираха в земята, и щеше да е неудобно да седне с цялата си тежест на коленете ми, които бяха във въздуха, затова тя седна по-напред- в най-горната част на бедрата ми, а с ръцете си се опря назад на коленете ми за да ги държи. Стана малко сложно, но започнах така. Но в тази ни формация пък съвсем не можех да се съсредоточа върху коремните преси, просто защото начинът, по който ме бе "възседнала" ми влияеше... възмутително много! Пениса ми започна да се вкоравява доста бързо под нея както се бе разкрачила върху мен, изпъната назад с опряни ръце в колената ми, а красивите и гърди се полюшваха при всяко мое изправяне напред към нея. И след шестата ми коремна преса от самите ми движения тялото и така се бе изместило към мен, че областта и намираща се между разкрачените и върху мен бедра, буквално седеше с тежестта на тялото и върху вече твърдият ми като камък пенис. Но продължавах да правя упражнението си, а тя броеше. И със всяко изправяне напред към нея с ръце зад главата ми, опирах тялото си в нейното, а главата ми попадаше точно между двете и гърди. И нищо от това, което се случваше или усещаше под нея не и правеше никакво впечатление. Тя продължаваше да си брои държейки коленете ми изпъната назад, и дори бе закачила на лицето си онази злодейна усмивка, с която ме подкани отначало. Правех коремните преси бавно, защото в интерес на истината ме бе страх да не се изложа и исках да направя колкото се може повече. Дългото време под нея обаче не ми влияеше добре и от физическото съприкосновение на пениса ми с опиращата му се в него вагина, с която тя бе седнала върху него, както и от движенията, при които се получаваше буквално едно разтъркване на половите ни органи един в друг със всяко мое свиване и лягане, бях започнал да се мокря там долу и наистина... цялата работа между нас двамата там долу изглеждаше твърде разводнена от самия мен.
Главичката ми се беше забелила до долу от търкането и усещах... прекалено много вагината и вече. След 14-тата коремна преса обаче със всяко мое движение напред и назад към нея инцидентно усещах силно удоволствие в пениса си, което не трябваше да усещам точно там, точно тогава. А останалите момичета стояха там до нас и следяха и виждаха всичко. Дори брояха с нея. И така изкарахме до 33 коремни преси. Толкова успях да направя, а пениса ми вече щеше да гръмне. След последната коремна преса се бях проснал назад, а тя все още стоеше върху мен:
- Хаха, само толкова ли? (попита ме тя)
- Казах ти, не мога да правя коремни преси.. Вие правите тук всеки ден, тренирате, няма как, ти правиш повече от мен... (казах задъхано)
- Знам, сладур... Просто се шегувах, но пък беше забавно да те поизмъчиме малко, нали?
- Ами... Забавно но корема ми гори в момента, не знам дали ще мога да се изправя..
- Горкичкия... Ще можеш, отначало ще те боли знам как е. Но за да видиш, че не съм те измъчвала напразно ще ти дам награда, искаш ли?
- Ка.... *-И преди да се доизкажа тя се наведе надолу към мен и ме целуна приятелски по устните. Направи го набързо, весело и шумно.
>>>
Последно редактирано от LadyDi : 09-19-2014 на 07:01
>>>
/!!! ВНИМАНИЕ! РАЗКАЗЪТ КАКТО МАТЕРИАЛИТЕ ВКЛЮЧЕНИ В НЕГО СА ЗА ЛИЦА И ТИЙНЕЙДЖЪРИ НАД 18 ГОДИНИ! ЗА ЛИЦА ПОД 18 ПРЕГЛЕЖДАЩИ НАСТОЯЩИТЕ МАТЕРИАЛИ И ЧЕТИВО ОТГОВОРНОСТ НОСЯТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ !!!/
...Целувката и отекна в цялата зала. Но навеждайки се към мен за да ме целуне, тя леко се повдигна от пениса ми, а той щръквайки мина зад нея, опирайки се през това време в областта под дупето и. И веднага след целувката връщайки се назад, така както ми бе щръкнал нагоре в този момент под нея, тя не се съобрази с позицията му и сядайки отново върху мен той опря първо в областта и при клитора, но понеже беше под натиск за секунда отплесна от там по-назад към меката и област преминавайки между срамните и устни, а заради тежестта и главичката ми се приплъзна още по-назад и се спря точно във отвора на влагалището и. А аз се пазех точно това да не стане... Съвсем на плитко я опрях там но го усетих, че ще стане белята, тя също усети и рязко се повдигна нагоре но.. Без и капка това да и направи впечатление! Просто инстинктивно се отдръпна и продължи с усмивка да говори с приятелките си, сякаш постоянно и се случваше някой "просто" да я опира с пениса си в отвора и! Нито мимика, нито жест- изражението и бе сякаш почти не бе забелязала какво се случи, просто хей така.. Стана от мен, станах и аз, макар и със силно щръкнал пенис. Потресен от спокойствието и, казахме си по едно "чао" с момичетата, взех нещата си и тръгнах нагоре към стаята си... Като посрамен.
СЛЕДВА ЧАСТ 16 >>>
Пич ако снимките във формата на линкове във разказа ми, който е ЗА ЛИЦА НАД 18 те притесняват, сега специално за теб съм подготвил едни скрийн шотове от форума и сайта на teenproblem.net. Първо ги виж и после ще те питам нещо. Специално за теб на всяка снимка съм оградил важното:
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...pTB_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...wPK_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...UJP_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...iYY_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...fvd_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...3Dk_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...r3x_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...25O_sredna.bmp
http://store.img-share.eu/Novo-Bitma...mci_sredna.bmp
... и това ти го наснимах за 8 минути, ако се разровя из сайта и форума за 1 час няма да ми стигне паметта на харда.
Всекидневно под ВСЯКА една странца в сайта И форума има снимки на голи жени- виждат ги и 10 годишните и 20 годишните, не се питесняваймасово теми за наркотици треви и опияти, масово теми и обсъждане на свирки от момичета на 14,15 и 16, момченцата пък си търсят садо-мазо помпи за пенисите, теми във форума както и СТАТИИ в сайта за спермища, теми за съдистични сексове с душене, СТАТИИ в сайта учещи както се споменава "16 годишните" и по-малки тийове как да побъркат по-яко видиш ли приятелката си от еба*е, колко да и бъркат и как точно да и го тургат... Ама това на теб прилича ли ти на сайт за тийнейджъри?
А някъде видя ли ограничение +18 на нещо? Не ме карай да се смея, и другия път изобщо не се хаби да пишеш в темата ми, която нито е по главните страници нито по главните форуми, а е скрита някъде на майната си там в "Лично творчество" и и е сложено възрастово ограничение и снимките са под формата на линкове. Отиваш и ревеш другаде. Im out.
Очаквайте част 16
Последно редактирано от Div4uk : 12-30-2013 на 00:24
Публикуването на такива снимки е против правилата на форума.
Много ме кефи тая история братле нямам търпение за 16-та част![]()
ЧАСТ 16 >>>
-САУНАТА-
...казахме си по едно "чао" с момичетата, взех нещата си и тръгнах нагоре към стаята си... Като посрамен. А пениса ми беше не само вкоравен, но и целия мокър- и от нея и от мен. Ходех нагоре към стаята си. В един миг обаче докато се качвах по стълбите, чух някой да вика името ми. Обърнах се и видях едно момче. Спрях се за момент, а той дойде до мен и както бях все още под психическо и физическо напрежение той ме заговори:
- Имаш ли някаква работа?
- (АзНе... В смисъл.. Отивам към стаята си?
- Но имаш ли някаква важна работа?
- Ами не точно но.. Защо?
- Отвориха новата сауна долу, можеш да отидеш да я снимаш. Мария ми каза да те намеря за да ти кажа..
- Разбирам.. Ами... Сега веднага ли трябва да отида? (попитах леко нервно)
- Ами не знам... ноо.. Мария каза ако можеш да слезеш сега.. Може би защото вътре са влезли в момента 5-6 души а отвън чакат повече и после може би няма да можеш да влезеш.. Сега цял ден всички ще искат да я ползват..
- Значи сега трябва..
Леко нервен от ситуацията, в която бях поставен трябваше да тръгна обратно надолу към сауната. Имаха някаква сауна, за която бях чул, че се прави все още, но явно вече бе готова, а Мария искаше да я заснема за журнала още в първия ден. Е да, явно Мария не знаеше, че точно преди 5 минути една страшна мацка ми седя на пениса докато не превъртя, както и не знаеше, че ходя напред назад с вкаменен и облян в течности пенис, от който само дето не капеше по земята. Но тръгнах. Пред входа на сауната беше пълно с народ, чакащи да влязат.
И ми направиха страхотно посрещане - на мен и на щръкналия ми пенис. Почувствах се като глупак, колкото и да бях свикнал да ходя сред тях надървен. Някои от момичетата ми се усмихнаха много широко, а едно от момчетата ме подкани да влизам. Явно всички бяха предупредени, че ще ходя да снимам. Отвориха ми вратата и влязъх.
Сауната беше тясна, но дълга. Не беше много голяма. Вътре имаше няколко жени, момичета, имаше и няколко момчета. Посрещнаха ме веднага, предложиха ми да си намеря местенце и да се настаня при тях удобно. Говореха постоянно на своя си език. Седнах за малко, огледах се... Чувствах се глупаво. Някак... Неочаквано. И тъкмо да се реша да започна да снимам, ме заговори едно от момичетата, които бяха срещу мен:
- Харесва ли ти новата ни сауна? (попита ме тя)
- Е да, добре е направена. Приятно е..
- Можеш да идваш всеки ден с нас, само трябва да се доредиш, защото сега ще има опашки пред нея (каза тя с лека шега)
- Да.. Разбирам. Предполагам, че така ще е.
- Сауната действа ободряващо.. Много я харесваме всички. От нея излизаме като нови, освежава ни.
- Да, чувал съм и друг път, че действа така..
- Между другото имаш много хубав пенис.. още като влезе видях , че ти е много хубав, да знаеш.. (и помислих, че ми го казва само за да ме успокои и да не се притеснявам, че ми е надървен, докато не каза..-Моля те ела само за малко с мен да те запозная със сестрами, и... искам нещо да и покажа..
И казвайки това тя направо стана, хвана ме за ръка и ме поведе към момичетата, които седяха от другата страна. Отидохме при тях, а тя каза няколко думи на полски на момичето, което беше по средата и след това заговори на английски:
- Запознайте се, това е сестра ми Елина. (и ние се запознахме. Изобщо не знаех какво и е на акъла на това момиче...) Елина исках само да ти покажа (продължи тя на английски за да я разбирам и аз) пениса на момчето, докато му е надървен..
- Извинявай ама... (прекъснах я леко изнервен вече) Тя на колко е, какво правим сега пред нея!?!
- На 15 е.. Просто снощи си говорихме на тази тема.. С нея си споделяме много и.. Напоследък вече често и се прави секс, просто си говорихме за момчетата и за това кое как ще стане.. Казах и, че има момчета с красиви пениси, с които ще и харесва секса повече, както и такива с по-малки или по-грозни пениси, с които може да не и хареса.. Извинявай просто.. Нали не се сърдиш, просто исках да и покажа как изглеждат пенисите, с които повече ще и харесва да го прави, все пак е малка, просто и е любопитно...
- Е да но... тези неща дето в момента правим с теб... Трудно мога да ги разбера... Извинявай за тона ми, но ... Просто малко се изнервих, мисля, че ми трябва време да свикна с мисленето ви..
- Siostra nie jest za duży, nie będzie bolało mnie z jednym? (каза момичето на полски, без да разбера и думичка..)
- Говори на английски за да те разбира и той.... (прекъсна я сестра и)
- Казвам... Не мислиш ли, че няма да ме боли ако го правя с такъв като неговия, не му ли е прекалено голям? (попита момичето)
- Не.. Не се притеснявай, нормален му е. Снощи ти казах- ако момчето с което ходите е с малък пенис няма да ти харесва секса, трябва много да се старае за да ти е хуабво. Ето такъв пенис като неговия е нормален, за да правите хубав секс, иначе как ще се влюбиш в него ако не ти харесва секса? (попита я като на шега, засмяно) ..Извинявай (обърна се към мен отново), просто снощи до късно си говорихме с нея по тази тема, за момчетата, за секса, за пениси... Теб те видях и... Не можех да не и покажа, просто нямаше как снощи в разговора да и го обясня, трябваше да го види, а тя е толкова любопитна, чее... Разпитва ме два часа, но просто няма как да се обясни това. Секса е много важен при нас нудистите, още повече ние трябва от малки да сме научени на кое как изглежда... Пък и... ние жените нудисти често си избираме гаджетата по пенисите им.. (засмя се тук). Вие облечените гледате единствено в лицето, но ако няма нищо там долу.. Се разделяте бързо. Докато ние имаме възможност да си избираме гаджетата и по пенисите им. А твоят е идеален, всяка от нас би тръгнала с теб, ако беше нудист като нас..
- Хаха (стана ми смешно). Да, няколко пъти момичетата от стаята ми казваха, че ми е хубав..
- Да, така е.. (И точно в следващият миг посегна и започна да ми го пипа показвайки на сестра си) Ето, виж- самата му главичка не е толкова голяма, но е достатъчна като за теб. Когато влиза вътре в теб ще те изпълва но няма да те боли (и казвайки това ми го забели до долу за да и покаже главичката ми и го задържа така) Виждаш ли? (а сестра и се приближи близко за да го огледа)
- Да, не му е прекалено голяма (и в този момент го хвана и тя с няколко пръста и го бутна за да ми види главичката отдолу) Ами не знам.. И на мен ми изглежда хубав но като не съм пробвала..
- Е да.. (каза сестра и пускайки ми пениса) Затова ти казах снощи- избирай си приятел с хубав пенис, но ето сега вече знаеш какъв да му е. Много ти благодаря и извинявай ако... (се обърна пак към мен)
- Не не.. Просто.. Аз трябва да снимам.
Останах потресен.. Ползваха ме за експонат, за да ми покажат пениса на едно подрастващо момиче което... "Искало вече да прави секс.." А на мен оная ми работа вече щеше да се пръсне.. Трябваше да отида някъде и да се освободя от напрежението. Взех да щракам снимки... Почти каквото и на където ми падне, само и само скоро да се махна от там. И докато ги снимах, на тия момичета и жени съвсем не им пукаше в каква поза са застанали и какво им снимам.. Само се усмихваха на апарата, без да помръднат от положението си. А почти всички от тях така мързеливо се бяха разкрачили, че дори ми беше неудобно и се замислях дали да ги снимам, или не:
Дори имах чувството, че им харесва когато ги снимам, да ги снимам с всичките им прелести.. А докато ги гледах в тези им пози.. Сърцето ми почти не удържаше и имах чувството, че вече ще ми изхвърчи спермата преждевременно. Забелязах, че едно от момичетата се беше излегнало назад на пейката си, но така си беше разтворила краката в страни, че.. Чак ми стана любопитно да не би да е заспала така и да не се усеща. Отидох към нея от любопитство, а тя ме усети, че идвам и се изправи. Видя ме с апарата в ръка и застана за снимка. Мислеше си, че просто идвам да я снимам, и дори зае поза, а краката си изобщо не затвори, прсото се изправи напред. И така разкрачена точно пред мен с лъсналата и открита вагина я попитах от неудобство:
- М... Да те снимам но... Така ли?
- Снимай ме! (усмихнато) Защо така ли?
- Ами... В смисъл..
- Да давай, аз обичам на снимките да ми се вижда всичко, не обичам да се крия...
Не казах нищо, и просто натиснах бутона:
В този момент две от момичетата, които бяха зад мен ме подканиха да ги снимам. А обръщайки се към тях, едната весело и на майтап хвана крачетата на другата и и ги разтвори на страни пред мен за да ги снимам така.. Нищо не казах, просто снимах:
Но не се сдържах и попитах:
- Извинявайте но.. Защо трябваше да и разтвориш краката така, че да и се вижда всичко между краката на снимката?
- Защото тя е красива, нека всичко да и се вижда.. Виж колко е сладка и хубава, защо да не и видят всички цялата красота? Вагината и не е за криене, ние нямаме нищо за криене... А и ще ти издам нещо- по принцип ни е станало като инстинкт на нас натуристките, когато някой ни снима да разтваряме леко.. или пък повече крака в страни, просто искаме да сме естествени, да покажем цялата си природа. И най-вече не искаме да си помисли някой, че сме искали нещо да скрием от тялото си на снимката.. Затова показваме всичко от тялото си в повечето случаи когато ни снимат.
- Мисля, че ви разбирам. (прекъснах я аз)
СЛЕДВА ЧАСТ 16(Б): >>
местя темата
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ЧАСТ 16(Б) >>>
И тъкмо изключвах апарата си и бях на път да се разкарам, защото напрежението в пениса ми вече беше неудържимо, Лейна (сестрата на 15 годишното момиче пред което бях показан) ме попита:
- Хей хей... тръгваш ли си? Остани с нас още?
- Нее.. не. Аз.. Имам друга работа просто..
- Но ще оправиш снимките после, едва ли днес ще снимаш друго. Остани още при нас, можеш още да ни снимаш..
- Не виж.. Наистина не само това но и друга работа имам.. Не мога да остана трябва да отида до горе..
- Защо? Да не се е случило нещо?
- Не не... Не! (вече леко изнервен) Както и да е... просто трябва да отида до стаята.
- Има някакъв проблем ли? (и вече всички втренчиха погледи в нас, предполагайким, че има някакъв проблем)
- Не... (въздъхнах) Просто одеве бях в салона, с едни момичета... Правихме коремни преси, едно... Тя седна върху мен, аз... (започнах да говоря несмислено) Там под нея.. Правих ги и... Беше ми... И после станах, направо тук.. Не можех да.., Просто трябваше първо да отида до стаята си.. Пениса ми... Вижте..
- Оооо... Разбирам те, чакай, чакай, чакай.... (прекъсна ме тя с жален и съчувствен тон) Знаеш ли.. Ние сме хора, пред които не може да те е срам. Ти си искал да отидеш и да се изпразниш, бил си под напрежение така ли?
- Да! Точно така! Но просто трябваше да дойда тук да ви снимам.... (признах тотално)
- А защо не ни каза? Защо не каза на никого, че имаш нужда? Ах ти... (погледна ме усмихнато) Казвай когато се нуждаеш, от каквото и да е.. Ние всички тук правим нещата, които и ти правиш, просто не ги правим скрито и със срам, така като теб. Това са нашите естествени нужди, ние сме хора.. Когато имаш нужда от нещо не се срамувай от нищо, това изисква твоето тяло. Няма от кой да те е срам тук за нищо, сега разбра ли ме най-накрая? (попита ме гледайки ме в очите)
- Да. Разбирам. Но ми трябва време! Може би ще свикна, просто... Просто още не мога да ви разбера..
- Ще свикнеш! (почти заповеднически). Виж, тук ще изцапаш ако го направиш, ако искаш отиди до тоалетната или до банята тук от другата страна..
- Да, благодаря ти... все пак. Ще отида и... После ще дойда. Благодаря ти за разбирането, наистина.....
- Няма проблеми. Виж, знаеш ли...
- Какво?
- Ще се притесниш ли ако сестра ми дойде при теб... Просто да гледа?
- .... мм.. м?
- Не не... моля те.. Ето ти сам казваш, че трябва да свикнеш, а пак не ни разбираш. Ето, че пак те е срам от нас. Исках просто да види какво се случва когато едно момче се изпразва, как става.. Снощи и за това говорихме с нея но аз няма как да и го покажа.. (леко засмяна). Искам просто да ти види спермата, тя никога не е виждала все още. Просто да види как става изпразването при вас момчетата.. Така или иначе ще го правиш, нека просто те гледа.. ОК?
- Виж.. както и да е, нека дойде, но аз трябва вече да отида.. (казах отчаяно, просто не исках да мисля и да се замислям вече за каквото и да е.)
Тръгнах към банята, а тя повика сестра си и дойдоха след мен. По пътя и говореше нещо на полски, а тонат и звучеше сякъш образователно. Нещо и обясняваше по въпроса. Аз на бърза крачка вече се бях озовал в банята над мивката. Оставих нещата си отстрани, а те двете стояха леко зад мен. И точно в този момент се обърнах леко назад и видях до 15 годишното момиче още едно.... Укокорих очи и вече щях да побеснея.. И точно на ръба да ги изгоня всички от там защото вече бях побеснял, Лейна ми каза:
- Това е приятелката и.. И тя е на нейната възраст, не се притеснявай те просто ще те гледат. Давай (и ми направи жест да започвам)
Тя стоеше зад мен в страни, а подкани момичетата да се приближат към мен и да наблюдават. Аз започнах, а те гледаха с интерес всяко мое движение..
И вече не ми пукаше просто.. Защото те си правеха каквото им е на сърце и както са свикнали. Аз също трябваше да правя каквото ми е нужно, но от тук натам просто ми бе писнало да съобразявам всяко мое притеснение с тях. А пък и те искаха същото. Тези мисли ми дадоха смелост и започнах енергично да си бия чекий над мивката. Момичетата гледаха. След малко обаче Лейна ги подкани да се приближат още по-близко до мен и да гледат. Те дойдоха буквално над мивката, точно до мен. И двете гледаха в пениса ми и следяха всяко мое движение нагоре и надолу. А той така ми се бе вкаменил, че дори не можех да го наведа напред към мивката и лъсках така както ми стърчеше удървено нагоре. За части от секундата поглеждах и към момичетата, просто някак следях реакцийте им. Едната от тях за миг прокара ръка през гърдите си.. не разбрах с цел или неволно го направи.. А аз продължавах. В един момент усетих, че вече ми идва, и опитах да наклоня надолу пениса си към мивката.. но не можех, буквално не ми даваше. И в следващият миг избухнах- спермата ми изхвърча от първият тласък със всичка сила. Момичетата от интерес дори леко се наведоха в този момент надолу за да гледат, а едната от тях от захлас сложи ръката си върху гърба ми и се опря на мен за да гледа надолу. А аз продължавах да бълвам нагоре струи от сперма, и то бавно- една след друга. Имах чувството, че ако още малко се наведат ще ги опръскам вече... А виждах, че им е много интересно. Казаха си нещо на полски за малко, и едната погледна със поглед, в който се четеше завладяния и интерес и ми каза- "Толкова е сладко.." А на мен оргазма ми продължаваше... Имах един от най-дългите оргазми някога.. Продължаваха да хвърчат и последните струи от спермата ми, когато едното момиче протегна ръката си леко, и я задържа до пениса ми- точно там където капеха струйките спрма.. Искахе да покапе на ръката и... Това просто ме влуди!! Тя искаше да се докосне до нея, да я пипне.. Беше и толкова интересно. Няколко от струйките попадаха по ръката и, тя се усмихна, сви длан леко и там държеше част от моята сперма.. Започна да я гледа, поднесе я и към приятелката си за да я разгледа и тя.. Гледаха спермата ми. Приятелката и също потопи пръст в нея, пипна я. Поднесоха я и към нослетата си, за да проверят какъв е мириса и.. А аз подлуден от откачените неща, които вършат до мен продължавах да лъскам.. Просто не можех да спра. Момичетата започнаха да си играят със спермата- разтегляха я нагоре надолу, виждаше им се яко и чудно това което пипаха.. Най-накрая аз се поспрях.. Поутихнаха страстите в мен.. Измих пениса си на чешмата, а те умиха ръцете си. Олекна ми но... Всичко това бе твърде откачено, и признавам си- твъъърде извратено. Успокоен вече, Лейна ме подкани да се върнем във сауната.. И понеже бях обещал, отидохме отново натам.
СЛЕДВА ЧАСТ 17 >>>
Разказът много ме заинтригува. Кога ще излезе продължението?
И на мен ми хареса, но е много нереално.
През лятото на морето никой не би отишъл на сауна, заведи ги на плаж, ще е по-реалистично.
@ jorko1969:
Пускам продължения, когато мога да седна да пишаНо разказът ще бъде довършен до край, проверявайте от време на време за следваща част.
@ papugai:
Ама тя им е нова сауната, а и те я ползват за здраве, отслабване, да я пробват, да си починат вътре и тн.т.Щом я ползват значи я ползват
хаха..
@ Justwickeds
Ее колега ти много се вглеждашСнимките са за едно съвсем общо обрисуване на ситуацията, не се вглеждай до толкова в тях
Просто им се хвърля един бегъл поглед за да сдобие четящия един по-близък до атмосферата, за която се говори в произведението поглед
Като цяло в следващите части от разказа, можете да очаквате доста интересни ситуации, в които главният герой ще попадне- ще ходи на разходка с корабче заедно с нудистите, ще бъде на пикник в гората с тях, на голямото им парти където всички ще са пияни и подивели, ще проследим и един цял негов ден на плажа заедно с тях и още много... А още в следващата част ще попадне инцидентно в една вана със... оп, спирам до тук)
Последно редактирано от Div4uk : 03-14-2014 на 17:13
как ли пък не.
Ама кое си разбрал?!
Историята не е реална, измислица е, не го е преживял.
Едит: Чакай, сега разгледах снимките, наистина пасват. Откъде си намерил снимки на голи момичета във фитнес?
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-14-2014 на 21:07