.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Знаем много добре за Наков и неговите интереси. Аз не го харесвам като човек. Да не говорим, че университета му не е без пари.

Ясно.Нямам мнение за Наков. Та,предложих...Все пак имам доста приятели,които са научили много от там. Някои все още учат,вече 2-ра година...други се отказаха и така. Лека вечер,благодаря за поста

Цитирай Първоначално написано от 8bit Виж мнението
    Едва ли Наков се нуждае от долнопробната ти реклама.

Е,точно това исках да кажа,че нямах намерение да рекламирам. И защо пък я определяш като долнопробна?! Уау. Kaкъв ти е проблема? Защо се възпаляваш? Веднага нападки.Странни хора. Целта ми е да помогна на някои,които иска да се насочи на там. Това е. Ако толкова искате, да се премахне темата... Все ми е тая. Ако ми плащаха да рекламирам,в никакъв случай нямаше да си правя труда да идвам да пиша по форумите..най малкото в тийнпроблем.Пфф.Просто ми хрумна като идея,защото съм насочил не един,или двама приятели на там. Един от тях работи там,и си изкарва пари. Лошо има ли в това? Мисля,че не. Както и да е. Само не се опитвай да ме провокираш и да си избиваш комплексите... няма да стане.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-15-2014 на 22:35

Повече от фен Аватара на 8bit
    Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението
    Е,точно това исках да кажа,че нямах намерение да рекламирам. И защо пък я определяш като долнопробна?! Уау. Kaкъв ти е проблема? Защо се възпаляваш? Веднага нападки.Странни хора. Целта ми е да помогна на някои,които иска да се насочи на там. Това е. Ако толкова искате, да се премахне темата... Все ми е тая. Ако ми плащаха да рекламирам,в никакъв случай нямаше да си правя труда да идвам да пиша по форумите..най малкото в тийнпроблем.Пфф.Просто ми хрумна като идея,защото съм насочил не един,или двама приятели на там. Един от тях работи там,и си изкарва пари. Лошо има ли в това? Мисля,че не. Както и да е. Само не се опитвай да ме провокираш и да си избиваш комплексите... няма да стане.
    Това, което си написал в първия пост, е изключително плоско и безсмислено. Съмнявам се да има някой, който активно да се занимава с програмиране и да не знае кой е Наков и с кво точно се занимава. А и да имаше такъв индивид едва ли с тази твоя "кампания" ще успееш да му привлечеш вниманието. В поста тръгна от софтуерната академия, мина през нлп клуба и стигна до историята за живота на пресветата персона на Наков, която и без това не ни се спестява в нито една от лекциите му. Да не говорим, че очевидно не си достатъчно информиран ти самия, за да обясняваш колко яко е там. Особено в последните две години е пълна скръб академията, а училищната, към която ще се насочат повечето от потенциалните заинтересувани от обявата ти, е под всякаква критика.
    Като цяло академията е много готино място ако си абсолютно начинаещ и искаш за 2-3 месеца да се научиш на най-основните неща, но дотам. Прекалено бързо се стига до момента, в който лекторите няма с какво повече да са ти полезни, но курсовете продължават и се наблюдава неприятно тъпчене на едно място и пълнене на времето с ненужен булшит - точно каквато е ситуацията в, оплютите от Наков, университети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си