.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

^ TheDevilInMe Как се чувстваш ли? Не знам нищо за теб ли? Хахахаха. Не ми и трябва. С едно твое изречение,само едно, ми беше достатъчно да разбера,че имаш проблем с мисленето и емоциите и че изобщо нямаш контрол над тях,напротив - те,те хвърлят на ляво и на дясно като чувал с картофи и си седиш, и тъжиш.На кратко: казва се Несъзнателен живот. От там на там,не ми трябва да те познавам.И ти, си като другите хора: Не осъзнаваш,че не съзнаваш,че не правиш разлика между съзнанието и ума ти.. Но естествено,няма да го разбереш това,сигурно никога. Повече няма какво да те коментирам. 95 % от хората са несъзнтелни.Така,че...аз винаги правя шанс,някои да го разбере това. Дерзай.

и да,права си: "непоискана помощ". Винаги го правя.Признавам си го. Но пък... от това имам само и само полза,опит. "Каква ще кажеш,кви ги дрънкаш?" Няма значение,ще ти отговоря.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-16-2014 на 09:15

Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението
    ...
    С дължината на постовете си, както и с това постоянно бъркане и анализиране страшно много ми напомняш на един потребител.

Иначе на мен си ми е добре, наспах се, за пръв път от много време, прозорецът ми е отворен, а навън вали

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    С дължината на постовете си, както и с това постоянно бъркане и анализиране страшно много ми напомняш на един потребител.
    А не, не. Държа да защитя въпросния потребител, сигурна съм, че ще падне от стола от изненада, но държа да съм обективна. Може и да пише чаршафи, може и да няма никаква логическа връзка, да скача от тема на тема по-бързо от пеперуда, но поне като дава акъл, рядко се случва да бъде с гледане отвисоко. Случаят с Испания и казината при Джипсито беше единичен.

То взе, че изгря слънцето бе, ха! Доволно такова.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А не, не. Държа да защитя въпросния потребител, сигурна съм, че ще падне от стола от изненада, но държа да съм обективна. Може и да пише чаршафи, може и да няма никаква логическа връзка, да скача от тема на тема по-бързо от пеперуда, но поне като дава акъл, рядко се случва да бъде с гледане отвисоко. Случаят с Испания и казината при Джипсито беше единичен.
    Както казах, просто ми напомня на него. Въпросният съфорумник не го познавам лично, просто съм останала с такова впечатление. И определено случаят с Джипсито не беше единичен, но нямам намерение да се заяждам с когото и да било.

Имам шумни комшии, които не пропускат да ми развалят всеки уикенд. Навън вали като изведро, а те блъскат тази баскетболна топка в земята и се хилят и крещат, странни хора.
    Последно редактирано от HollyGolightly : 03-16-2014 на 16:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си