- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вярно ли е за Титаник?
Не съм сигурна за любовната история,но да - имало е Титаник,който е потънал..
Ако ги нямаше Джак и Роуз щеше да е както казва Коцето: Три часа вода и накрая всички се издавиха.
Да, Титаник Е по действителен случай, но любовната история е красива художествена измислица.
Ок, един филм, американски, не дотам научен, за да го направят интересен трябва да включат невъзможна любов, изчезнало/изгубено/покрито съкровище, Леонардо ди Каприо и няколко престрелки. Направи си сама изводите. Роуз и Джак обобщават трагичната съдба на много двойки, разделени по един или друг начин при потъването на Титаник.
Наистина така е изглеждал кораба и е пресъздадено точно копие на Титаник. Не е сигурно но има вероятност Роуз да не е истинското име, а името на бабата на Камерън но любовта я е имало. Моите родители са ми казвали, че Джак е успял да качи Роуз в една от спасителните лодки. Рисунката съществува и е нарисувана от Джак той е рисувал Роуз. Диаманта и той е истина както и неговата легенда. Надявам се да съм помогнала поне малко.
Господи...Разбира се, че е истина това за историята на Джак и Роуз, за диамантът и всичко останало. Та нали самата тя разказва всичко това? И нали изследователите търсят Титаник, именно заради този диамант. Помислете малкоИ как би могло да има данни за Джак или нея? След като всичко и всички били на този кораб губят личност, документи, реликви и какво ли не?! Всички оцелели след потъването, стават просто дадени лица, без документи и без нищо. Дори не се знае дали казват истинските си имена след това? Няма как да разберете дали Джак и Роуз съществуват наистина като търсите списъци с пътуващите на борда, защото всички списъци и доказателства за това, са потънали заедно с Титаник.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
what-the fack не ;Д не е имало Роуз и Джак .. Да имало е Титаник xD по времето на 1912 година са строяли само такива кораби с коминиМоже да се каже че Олимпик и Титаник са били най-луксозните кораби
I Love you Rms Titanic
![]()
![]()
ква е тая култова тема?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
има го и в уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BD%D0%B8%D0%BA
И аз съм чел списък, но има и Българи който, не са сред него!!!
Чакай сега, не мисли, че щом аз съм такъв тюлен, всички тюлени са с тая големина. Айде!
Последно редактирано от Mischeto : 04-28-2014 на 20:41
А и ,,възрастната Роуз" се играе от актриса(не и помня името).Също така изледователи не търсят диаманта(и тойе измислен),а останките кораба,проучват стсите,залите и т.н.И русунката е измислена нает е някой да в нарисува даже скоро я продадоха нс търг,като обявиха,че не е истинска.
^ You don't say. Captain Obvious.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
А дано не издънят през 2016 близнака.
какъв близнак?
http://en.wikipedia.org/wiki/Titanic_II
Те взели, че го издънили предсрочно.
що за простотия...
То нали имаше някаква идея оригиналния да го правят подводен музей, ама не знам и това до къде е стигнало..
Dr. Gregory House
Естественон че историята на Джак и Роуз и измислена . Точно романтичната нотка прави филма толкова харесван поне от повечето хора . Ако филма беше просот за историята на кораба едва би станал така известен .