- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос за всички атеисти и неверници
Ъм ъм ъм... Явно си достатъчно прост, че да не можеш да се взреш в нещата...
Да хванем нещо мащабно като Ватикана например, всичките там кардинали и прочие знаеш ли каква власт имат? какви пари? с какво разполагат и какво контролират? ИДИ ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ, ЧЕ НЯМАЛИ ВЛАСТ
Ватикана има повече власт от Америка/Русия/Китай/Япония/Корея/ и цяла Европа взети заедно.. и това се контролира от малцина, говори ми, че не се манипулира МАСА хора от ШЕПА хора...
А как манипулират и контролират това вече си е тяхна работа/схема и прочие, същината е, че тия пичове имат брутално много власт, която не трябва да притежават. За мен една религия би била истинска, ако не поставя по-високо определени хора от други..
Извинявай ма "великите" КАРДИНАЛИ с часовници за по 50 хиляди евро, дет са на по 80 нек'ви старци... управляват нали всичко точно, а някъде по света има гладуващи деца има убийства, престъпления... НАЛИ СА МНОГО ВЯРВАЩИ, защо не си дарят всичките пари за гладните и бедните.. напротив те се възползват от тях..
Още нещо ако не си запознат с мюсюлманството, това е перфектна военна тактика измислена за да обедини всичките арабски племена под една обща цел (защото преди това са се избивали едни други) е тва е, просто да обедини и да сплоти хората, в името на една обща цел, която в повечето пъти е изкривена до неузнаваемост..
А Ичко говори простотии![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
А защо папата е толкова обичан от хиляди хора? Нали са много бедни? Нима не му завиждат за златните часовници?
И аз не го удобрявам това. Напълно се съгласявам,че маниполират по този начин хората заради власт и пари както е в българската църква.
Но това далеч не определя религията.
Във всяко нещо има истина.
Може да са извънземни тези? Знаеш ли? Може преди хиляди години да са били тук и от там да са възникнали религиите
Може и сега да са тук. Виж за 50 години технологията как се разви.. ще излезеш на терасата и от самолет на 10 000 метра военни могат да те индифицират,, и не от самолет, ами от сателита с топлинни инфрачервени лъчи да ти следят кординатите на всякъде . хахах, ами една цивилизация 300 000 години по-напред от нас какво ли ще може да прави и как ли само с телепатия и силата на мисълта (която нашия мозък не може побере и би се развалил при толкова инфо на куп) хах