.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 259

Hybrid View

^ АнархиБой --> говорили сме си с тебе. Кат намериш,звъдни.После ще падне голям смях във форума.

Та тоя...за кво вярно се връщате в шитсторма заради него. Чист паляк е. Слаб и надут. Вижте му изцъклените очи,sadface-a и как от далече му личи че е комплексар.+ тва целия форум го подминава кат насрано дете. Само кат ме види майка му ше иска да я пора и синджира ше скъса.

п.п. тоя дали има майка и баща?!
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-16-2014 на 21:25

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Justwickeds Виж мнението
    ^ АнархиБой --> говорили сме си с тебе. Кат намериш,звъдни.После ще падне голям смях във форума.

Та тоя...за кво вярно се връщате в шитсторма заради него. Чист паляк е. Слаб и надут. Вижте му изцъклените очи,sadface-a и как от далече му личи че е комплексар.+ тва целия форум го подминава кат насрано дете. Само кат ме види майка му ше иска да я пора и синджира ше скъса.

п.п. тоя дали има майка и баща?!
    поне моите снимки не са в поза тип казанлъшки педал очите ми са изцъклени понеже преди малко свърших в майка ти мноо комплекси имам ти ко знаиш бухал маика ми и баща ми са твоите , те ме осиновиха понеже не искат да имат за син педал , и избраха мен

Цитирай Първоначално написано от MasOyama Виж мнението
    поне моите снимки не са в поза тип казанлъшки педал очите ми са изцъклени понеже преди малко свърших в майка ти мноо комплекси имам ти ко знаиш бухал маика ми и баща ми са твоите , те ме осиновиха понеже не искат да имат за син педал , и избраха мен
    Хахахаахах EPIC FAIL. Призна си че е осиновен. Бахти простака! Аууу хахахахахах!

Ии хахаа шегаджия,свършил си ти....същия си кат майка си,палав. Лапаш до корема. Шта поря кат прасе ма
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-16-2014 на 21:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си