- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помощ;Искам съвет
Ами тя просто ни манипулира всички!!Това много ме дразни все ни командва да направим това онова но аз не искам да и го кажа в лицето защото когато тя се разсърди все едно теб вуобще те няма на света.А пък и тя си мисли че сме най-добри приятели когато тя винаги ме командва и аз нищо не правя, а мисля че трябва да си отстоявам на мнението или поне да и кажа да не прави така..Но ако го направя тя ще ме игнорира до края на моят живот и ще каже че си е мислила че сме приятели а аз съм я изиграл и някви тем подобни.А тя много извърта нещата дори тя да е виновна и трябва да се извини така изкарва нещата че все едно ние сме виновни и ние трябва да се извиним.И когато се опитваме да и кажем нещо на сериозно тя започва да се хили и мисли че това е шега!?Просто незнам как точно трябва да се справя не че не искам да сме приятели просто през повечето време тя ме задушава и просто не е приятно винаги ни сравнява като другите иска винаги да говорим по skype а просто на не ми се говори и все вика "най-добрите приятели правят така защо не правиш така искам много да си говорим и т.н." Това е накратко![]()
Ам в тъкъв случай най-добре и кажи истината все пак ако ти е толкова добра приятелка би трябвало да те разбере. Останете насаме и сподели , че напоследък си много изнервена и си имаш проблеми например и искаш да не те притиска толкова или пък измисли нещо друго . Ако това не подейства просто незнам :дд Пробвай с това ако искаш ако пък не пиши да измислим нещо друго :дд Успех
![]()