.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Да, там. Наистина си е друго. До вечерта почти не ми мърда.
    Не мисля да пробвам с очна линия. Малко не съм сигурна в себе си, ако ще трябва да я слагам долу във водната линия. С молив ми е много по-лесно.

Моят молив е на Essence и въобще не съм довона, не мисля да си вземам отново на тази марка. Гледах някакви на M.A.C и прочетох доста позитивни мнения, а и са водоустойчиви. Мисля да пробвам него. Дано инвестицията да си струва!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Моят молив е на Essence и въобще не съм довона, не мисля да си вземам отново на тази марка. Гледах някакви на M.A.C и прочетох доста позитивни мнения, а и са водоустойчиви. Мисля да пробвам него. Дано инвестицията да си струва!
    На Essence по принцип им харесвам нещата, но моливите им са пълна трагедия! Принципно автоматичните моливи наистина са по-добри, но аз от време на време ги чупя , така че не смея да си купя пак.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    На Essence по принцип им харесвам нещата, но моливите им са пълна трагедия! Принципно автоматичните моливи наистина са по-добри, но аз от време на време ги чупя , така че не смея да си купя пак.
    То толкова много неща излязоха на пазара, че човек се чуди кое е по-добро от доброто. Има твърде голям избор и аз лично трудно се спирам и много разглеждам преди да закупя...то не знам автоматичен ли да е, силиконов ли, мек, твърд,...с четчица от единия край, без....ужас ...и каквато съм капризна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си