- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за помощ две момчета когоооо?
Стокхолмски синдром му се вика на това. От много време сте заедно и сигурно се чувстваш зависима от него. И въпреки това, не го разбирам това нещо, бият те, унижават те и ти пак си оставаш с него, все едно нищо не е било. Както ти казаха, най-добре го остави, виж какво е да живееш малко без него и тогава реши дали искаш да започваш нова връзка с някого или по-точно с момчето от квартала
зависима е как няма да съм не мога да рабтя защото ще ме нае*е някой,немога да излизам с приятелки защото пак същото или ако изляза всичко започва след като се прибера.Искам да кажа под бой не разбирайте ежедневен бой,а примерно 1-2 пъти месечно...имало е месец да няма имало е месец и е имало 3-4 пъти ей така...но все пак си е бой а за ежедневния тормоз не ми се говори ...Ще го напусна щом се прибере но ужас не ми се мисли какво ще стане няма да иска да го приеме .А до това защо ме бие тормози и аз стоя ....е в началото си влюбена особено на каквито години бях аз когато всичко започна 18г. после той се моли ти обичаш,после той се моли ти се надяваш да се промени наистина и когато това не стане ....си тръгваш но времето лети и при мен минаха цели почти 5 години тъжно е сигорна съм ,че ще плаче но после ще иска да си излее яда върху мен кадето ме види...