.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

Мега фен
    според мен с времето ще и се оправи настроението, сега просто е в такъв етап, боли за някои отминали неща, но забравя че живота е тепърва пред нея... вънка пролет, всичко цъфти, да излезеш и да се поразходиш, защото смисълът на живота е в малките неща.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    според мен с времето ще и се оправи настроението, сега просто е в такъв етап, боли за някои отминали неща, но забравя че живота е тепърва пред нея... вънка пролет, всичко цъфти, да излезеш и да се поразходиш, защото смисълът на живота е в малките неща.
    точно
    не се затваряй в себе си, търси компания, приятели..
    колкото повече седиш сама и циклиш на едно място, толкова по-дълбоко ще изпадаш в дупката, в която си..

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ето защо неодобрявам такива връзки. Масово 15-16годишни момичета тръгват с 25-30 годишни момчета. Вярно е, по-зряли са, по-улегнали са, по-трезвомислещи са, но замисляте ли се ВИЕ дали сте достатъчно развити физически и психически за тях? Нормално е един мъж на 30 да иска вече да създаде семейство, брак, деца .. А една 16 годишна мацка току що е открила секса и тепърва и предстои да се сблъска с щастие, с разочерования, с живота като цяло .. Но повечето тийнеджърки не го осъзнавате, а момчетата (по-точно мъже) се възползват от вас, като млади, наивни и неопитни агънца.
    хаха, вече не се имам за тийн , ама ок
    18-26 ни беше разликата, просто той си бе наумил, защото техните са по-възрастни, че трябва да се женим след 2-3 години
    а и честно казано в тая връзка аз мислех по-трезво от него, т.к. неговото мислене мога да го сравня с това на 12-годишно дете.

много ми е чудно как без да познавате потребителите давате някакви квалификации и ги вкарвате в някакви си ваши измислени стереотипи
    аз честно казано момиче от гимназия с гадже с разлика повече от 5 години, което е супер приемливо, не съм видяла, ама щом си казал, че е масово, така да бъде........
    Последно редактирано от bloodyF : 03-21-2014 на 10:50
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    много ми е чудно как без да познавате потребителите давате някакви квалификации и ги вкарвате в някакви си ваши измислени стереотипи
    аз честно казано момиче от гимназия с гадже с разлика повече от 5 години, което е супер приемливо, не съм видяла, ама щом си казал, че е масово, така да бъде........
    Аз пък познавам поне 3-4 такива двойки. Някои мацки, дори учат/учеха в моето училище.
    И не, не живея в голям град. Има и други, за които съм чувала, но не ги познавам лично.
    Почнали са на 14-15 да се срещат с тия мъже(разлика поне с 4-5 години, някои дори повече) и още са си с тях(повечето).
    *сън*

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Аз пък познавам поне 3-4 такива двойки. Някои мацки, дори учат/учеха в моето училище.
    И не, не живея в голям град. Има и други, за които съм чувала, но не ги познавам лично.
    Почнали са на 14-15 да се срещат с тия мъже(разлика поне с 4-5 години, някои дори повече) и още са си с тях(повечето).
    то и димитар е с 5 години по-малък от теб ама не ви пречи :Д
    Аз имам приятелки,които са ходили с над 20, 30 години повече мъже и не виждам нищо странно, напротив, съвсем нормални, добри и кадърни хора ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си