.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Кое е Полезно и кое Вредно за Потентност/Плодовитост?

Здравейте. Първо, зная, че има много информация в интернет и именно затова, лично аз се обърквам и не зная къде е по-достоверна/надеждна и пълна, и реших да направя тема и да попитам тук.

1. Кое е полезно за потентността? (ерекцията) И съответно кое е вредно?
    2. Кое е полезно за плодовитостта при мъжете и отново, кое вредно?
    п.с. И има ли неща, които са полезни само за потентността, но са вредни за плодовитостта, примерно?

Моля без спам/офтопик и упреци, а само информация по темата.
    Благодаря.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За потентността ядеш всякакви морски дарове и плодове. Забравяш за алкохола, щото той увеличава желанията, обаче намалява възможностите
    За плодовитостта- купуваш си Герикапс/Геритамин и метилирана фолиева киселина, наблягаш на червени/жълти/оранжеви плодове и зеленчуци и забравяш за наркотици, цигари, алкохол, тесни гащи и дълго шофиране/колоездене.
    Ако имаш вземане-даване с йонизиращи лъчения, се стараеш да си ограничиш експозицията, докато действаш за бебе

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Секунда да уточня, щото не се изказах правилно..
    Млад съм още, имам си приятелка, правим го без презерватив вече 2 години и досега не е имало проблем, защото не свършвам часове наред и никога не го правим скоро, след като съм свършил, но просто искам да съм по-сигурен, та затова попитах дали има неща, което НЕ вредят на ерекцията, но действат зле на плувците ми, за да съм по-сигурен, че няма да си имам дечица в скоро време.. (разбира се, да не са някакви неща, дето ще ме осакатят за цял живот и един ден, живот и здраве, когато се опитваме да заченем - да не успеем)
    Последно редактирано от SirTrYaLot : 03-22-2014 на 11:33

Град
    пространството на Дисе
    Цигари и алкохол, но няма гаранция, че няма да станеш татко.
    Сексът без презерватив е вид съгласие, че си готов да станеш родител.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Как така ще стана родител, като не свършвам, докато го правим? Нали мъжа трябва да свърши вътре, за да забременее жената или съм пропуснал нещо в часовете по Биология..?

От какво ще забременее, като аз не съм свършил?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Цигари и алкохол, но няма гаранция, че няма да станеш татко.
    Сексът без презерватив е вид съгласие, че си готов да станеш родител.
    Много те бива да успокояваш хората ...

Цитирай Първоначално написано от SirTrYaLot Виж мнението
    Как така ще стана родител, като не свършвам, докато го правим? Нали мъжа трябва да свърши вътре, за да забременее жената или съм пропуснал нещо в часовете по Биология..?

От какво ще забременее, като аз не съм свършил?
    Като те чета ... си мисля че си изпуснал доста по биология

Виж какво ... По-добре почнете с презерватив ако не искаш деца на тоя етап ...

Може да вземе да стане някой гаф и ... и ... по-добре не си пробвай късмета

Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Много те бива да успокояваш хората ...

Като те чета ... си мисля че си изпуснал доста по биология

Виж какво ... По-добре почнете с презерватив ако не искаш деца на тоя етап ...

Може да вземе да стане някой гаф и ... и ... по-добре не си пробвай късмета
    ДОбре де.. не искам да наглея и да ви ядосвам, но какво точно ще рече Гаф? Някакъв шанс от 0.0001% ли? Какво?

Вие разбирате ли, че аз НЕ свършвам часове наред, случвало ми се е по 5-6-7 часа нонстоп и не свършвам.. Как ще забременее, без да съм свършил ми е въпроса? От какво? От тая лигавата течност, която се появява при възбуда???
    От какво?

Град
    пространството на Дисе
    случвало ми се е по 5-6-7 часа нонстоп и не свършвам

От тая лигавата течност, която се появява при възбуда???
    Да!

Да, никой тук не ме познава, обаче аз си правя реклама, много голяма логика.

Какъв е шансът да стана татко от тази течност, която се появява при възбуда? (БЕЗ да свършвам)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си