.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ^ Ако само с тъпи и инатливи мацки се занимаваш, нищо чудно да свързваш рандъм момичета със свои познати. „Като имаш ниски критерии, показваш, че не можеш да имаш по-високи.“ както е казах един виден форонен потребител.
    Ти имаше хубави цици, няма да те почвам, но относно критериите, ще споделя нещо.
    Само много просто същество би смятало, че критериите могат да се мерят, за да се пишат 'ниски/високи'
    Ти може да харесваш умни и красиви, а аз грозни и тъпи. Да не би да имаш по-високи критерии от мен или са различни вкусове. Омръзнало ми е всякви прошляци да размишляват за неща, които малките им кратуни не могат да поберат.
    Същото това просто същество има една не по-малко "интелигентна" приятелка, която го задмина по олигофрения, и нямам предвид, че си е сложила тоя смешен израз в подписа.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Омръзнало ми е всякви прошляци да размишляват за неща, които малките им кратуни не могат да поберат.
    Защото ти не си също някакъв "прошляк", ти си единствения, прозрял тайните на Вселената и Youtube.

Към авторката - гледах само клипа ти Huge Spring Collective Clothing Haul, добър е, пожелавам ти късмет.
    Хубаво е, че такива неща се развиват и тук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си