.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    papugai, А колкото до другия профил, да, направих си нов профил и написах 300 мнения от него, само и само, за да мога да ти отговоря тук... мхм
    Не само си си направила, а и си се върнала в миналото, за да изглежда по-реалистичен.
    Русичка си, някои биха ти простили, че се справяш трудно с мисленето, но аз не съм от тях.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    papugai, въпреки, че от време на време издрънкваше някоя глупост, като това колко умрял сайт е youtube
    На всяка твоя причина да смяташ тубата за свестен сайт, ще ти давам по две, че вече не става за нищо.
    Заради залупени спамери като пусналата темата, въведоха задължителен профил в гугъл, за да пишеш коментари.
    Заради малоумни геймъри, приемат всеки примат за партньор.
    Заради скучни в/блогъри позволиха куцо и сакато да слага реклами по клиповете си.
    Последно редактирано от papugai : 03-24-2014 на 22:33

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Заради залупени спамери като пусналата темата, въведоха задължителен профил в гугъл, за да пишеш коментари.
    Ама то хем спамари има, хем сайта е умрял.
    Заради малоумни геймъри, приемат всеки примат за партньор.
    Личните предпочитания не ти ги приемам за довод. За да са партньори тези "примати" имат достатъчно фенове и не, аз не съм един от тях, но това не променя факта.
    Заради скучни в/блогъри позволиха куцо и сакато да слага реклами по клиповете си.
    Влог = видео блог, защото явно не си достатъчно наясно кое е правилното в случая. Същата работа, като са ти скучни не ги гледай, но това пък ни най-малко показва, че сайта не става за нищо.
    Ще ме извиняваш, ама това е сайт, който се знае от целия свят. Използван е от милиони (ако не и милиарди) хора. Ти си просто никой спрямо тяхната система, успех и развитие. Не би могъл да направиш и на половина на тяхната популярност сайт, така че, айде, недей да ръсиш повече глупости.

Плюс, че ти май нещо не ми схвана поста. Ако искаш си живей по свои си представи в няк'ви заблуди, ама темата не е с цел да обсъждаме какъв е и не е YouTube. Реши, че трябва да спамиш със странични мнения, като никой тук не се интересува от това и като някой си позволи да ти го каже, ти веднага скочи. Единственият въпрос е дали наистина реши, че авторката много се интересува от думите ти, че да ти пише от други профили или просто го използва като възможност да продължиш да си пробутваш мнението без да ти е поискано.
    А за цвета на косата на авторката просто не знам какво да кажа. Ок, издрънка някаква жалка обида веднъж, преживява се. Ама не, ти явно по-смислен довод не можеш да си намериш, затова реши да го повтаряш във всеки втори пост. И смееш да ми обсъждаш интелектуалното ниво на авторката.
    А бе, започвам да имам някакви съмнения, че изведнъж и аз ще се окажа неин друг профил, заради това, че съм ти коментирала остроумията, ама кой знае.
    А като се замисля, че някога те смятах за доста добър форумен потребител...

Ама то хем спамари има, хем сайта е умрял.

Личните предпочитания не ти ги приемам за довод. За да са партньори тези "примати" имат достатъчно фенове и не, аз не съм един от тях, но това не променя факта.

Влог = видео блог, защото явно не си достатъчно наясно кое е правилното в случая. Същата работа, като са ти скучни не ги гледай, но това пък ни най-малко показва, че сайта не става за нищо.
    Ще ме извиняваш, ама това е сайт, който се знае от целия свят. Използван е от милиони (ако не и милиарди) хора. Ти си просто никой спрямо тяхната система, успех и развитие. Не би могъл да направиш и на половина на тяхната популярност сайт, така че, айде, недей да ръсиш повече глупости.

А като се замисля, че някога те смятах за доста добър форумен потребител...
    Твоето мнение знаеш ли къде си го слагам, където и ти би искала да седнеш.
    Това, че ти не знаеш друг сайт, си е само твой проблем, не всички хора по Земята са открили огъня по едно и също време, някои като теб, са разбрали за предимставата му векове след другите.
    Спама знаеш ли къде процъфтява, ако знаеше нямаше да стигнеш до върховната глупост, че щом в тубата имало спамери, значи не бил умрял.
    Вземи се информирай, какви тикви са партньори вече, за да не ръсиш простотиите, че имали фенове и това била причината.
    Какви фенове, тая има 100 абонати след 300 съобщения по клипове.
    Представа си нямаш, колко добре съм запознат с you tube. Преди да го преебат имах още два канала с над 100 милиона гледания и 50к абонати, това е най-голямато постижение в живота ми, но след малко ще ходя са сера и ще го надмина.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Твоето мнение знаеш ли къде си го слагам, където и ти би искала да седнеш.
    Ау, извини ме, че си позволявам да имам собствено мнение. Ти качествен спор можеш ли да водиш или трябва всичко да стига до такива плоски реплики?
    Това, че ти не знаеш друг сайт, си е само твой проблем, не всички хора по Земята са открили огъня по едно и също време, някои като теб, са разбрали за предимставата му векове след другите.
    По какво пък съдиш, че не знам друг сайт?
    Вземи се информирай, какви тикви са партньори вече, за да не ръсиш простотиите, че имали фенове и това била причината.
    Какви фенове, тая има 100 абонати след 300 съобщения по клипове.
    Представа си нямаш, колко добре съм запознат с you tube. Преди да го преебат имах още два канала с над 100 милиона гледания и 50к абонати, това е най-голямато постижение в живота ми, но след малко ще ходя са сера и ще го надмина.
    Партньори стават хора с по-известни клипове. Не можеш да сложиш някоя абсолютно random глупост, която никой няма да гледа и да станеш партньор. Ни най-малко не ме грее какви канали си имал. Говориш за странични неща, а факта е, че сайта се ползва от невероятно много хора, а ти ми казваш, че е умрял. Това, че си решил, че YouTube е под твоето ниво си е твоя работа, ама не се смятай за "просветлен".
    Айде, пиши си колкото искаш, но аз спирам със спама, защото авторката заслужава поне малко уважение за труда да прави клипове, което ти явно няма да й дадеш, защото е естествена блондинка.

Партньори стават хора с по-известни клипове. Не можеш да сложиш някоя абсолютно random глупост, която никой няма да гледа и да станеш партньор.
    Имах куче преди години, беше много по-умно от теб.
    Как точно да ти набия в кухата тиква, че не трябва да се изказваш за неща, които не разбираш.
    Аз и пиша, че всеки дебил може да стане партьор, а тъпачката продължава да си дрънка нейните фантазии.
    Тъпо детенце, дори не е нужно да имаш качен клип, за да станеш партньор, дано да схванеш поне това, че ми играеш по нервите вече.
    Има поне три китайски сайта и няколко индийски, които са с много повече потребители от тубата. Толкова невероятен брой хора го посещават, че регистрациите за последната година са намалели с 80%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си