- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Youtube канали
Ама то хем спамари има, хем сайта е умрял.
Личните предпочитания не ти ги приемам за довод. За да са партньори тези "примати" имат достатъчно фенове и не, аз не съм един от тях, но това не променя факта.
Влог = видео блог, защото явно не си достатъчно наясно кое е правилното в случая. Същата работа, като са ти скучни не ги гледай, но това пък ни най-малко показва, че сайта не става за нищо.
Ще ме извиняваш, ама това е сайт, който се знае от целия свят. Използван е от милиони (ако не и милиарди) хора. Ти си просто никой спрямо тяхната система, успех и развитие. Не би могъл да направиш и на половина на тяхната популярност сайт, така че, айде, недей да ръсиш повече глупости.
Плюс, че ти май нещо не ми схвана поста. Ако искаш си живей по свои си представи в няк'ви заблуди, ама темата не е с цел да обсъждаме какъв е и не е YouTube. Реши, че трябва да спамиш със странични мнения, като никой тук не се интересува от това и като някой си позволи да ти го каже, ти веднага скочи. Единственият въпрос е дали наистина реши, че авторката много се интересува от думите ти, че да ти пише от други профили или просто го използва като възможност да продължиш да си пробутваш мнението без да ти е поискано.
А за цвета на косата на авторката просто не знам какво да кажа. Ок, издрънка някаква жалка обида веднъж, преживява се. Ама не, ти явно по-смислен довод не можеш да си намериш, затова реши да го повтаряш във всеки втори пост. И смееш да ми обсъждаш интелектуалното ниво на авторката.![]()
А бе, започвам да имам някакви съмнения, че изведнъж и аз ще се окажа неин друг профил, заради това, че съм ти коментирала остроумията, ама кой знае.
А като се замисля, че някога те смятах за доста добър форумен потребител...