.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Пъпки ??

Пъпки ??

Момичета с какво си мажете лицата, за да премахните пъпките?
    Аз си правя маска с мед и канела, а вечер като си лягаме си мажа пъпките с кремче '' Здраве '', обаче никва разлика не забелязвам . Преди започнах с лимон, но само ми се избели много лицето, но пак ще почна да махна някои белези.

Кажете някоя домашна маска.

Аз не съм момиче, но ако е наложително отиди на дерматолог да те прегледа... Пък ако не щеш недей Аз имах доста голямо акне, а дерматоложката ми предписа AcneOut и TriAcneal, а също и някакво миещо блокче... Помагат!
    Но не знам домашни маски и не знам дали са толкова ефикасни...

Акне Аут на мен изобщо не ми помогна, а всички много го хвалят. Явно е до кожа. Пробвай го все пак. Иначе аз си мия лицето със сапун с хума за лице (по-добре почиства от всички измиващи гелове, които имам) и след това слагам чаено дърво. Като попие слагам на места крем здраве и си лягам. Това най-много ми помага и наистина напоследък на челото много ми се изчистиха. Пробвай. Чаеното дърво си го взех за 5лв от аптеката.

Голям фен Аватара на Lourenço
    На колко години си? Може и нещо, което ядеш да не ти влияе добре.
    Ако не е много сериозно не ги закачай много, намери си сапунче, което не ти изсушава кожата много и се мий с него всеки ден. Аз лично използвам Dove shea butter ежедневно и се мия с peeling гел веднъж или най - много два пъти в седмицата.

Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Ако не е много сериозно не ги закачай много, намери си сапунче, което не ти изсушава кожата много и се мий с него всеки ден. Аз лично използвам Dove shea butter ежедневно и се мия с peeling гел веднъж или най - много два пъти в седмицата.
    На 15 години съм

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Акне Аут на мен изобщо не ми помогна, а всички много го хвалят. Явно е до кожа. Пробвай го все пак. Иначе аз си мия лицето със сапун с хума за лице (по-добре почиства от всички измиващи гелове, които имам) и след това слагам чаено дърво. Като попие слагам на места крем здраве и си лягам. Това най-много ми помага и наистина напоследък на челото много ми се изчистиха. Пробвай. Чаеното дърво си го взех за 5лв от аптеката.
    Значи ще продължа със '' Здравето '' щом помага

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Само с крем и то здраве няма как да ги махнеш.Акне аут за мен е най-доброто, но ако са ти доста пъпките отиди на дерматолог.Ако пък не ти се занимава отиди в аптеката и помоли да ти препоръчат нещо за акне.Има и интернет също с доста теми.

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Само с крем и то здраве няма как да ги махнеш.Акне аут за мен е най-доброто, но ако са ти доста пъпките отиди на дерматолог.Ако пък не ти се занимава отиди в аптеката и помоли да ти препоръчат нещо за акне.Има и интернет също с доста теми.
    Аз си правя и маска с мед и канела, понякога и си слагам лимон на лицето. Пъпките не са ми много дали има 6-7 обаче е грозно.. мисля да си взема акнеаут много го хвалите

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Lourenço Виж мнението
    Голяма грешка. Няма такова сапунче, което да не ти изсушава кожата. Изобщо не се мий със сапуни! Вземи си гел за лице. И ти препоръчвам да не е за мазна кожа, дори и да ти е такава, защото те изсушават много. За суха или нормална пробвай. : )

Голям фен Аватара на Lourenço
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Голяма грешка. Няма такова сапунче, което да не ти изсушава кожата. Изобщо не се мий със сапуни! Вземи си гел за лице. И ти препоръчвам да не е за мазна кожа, дори и да ти е такава, защото те изсушават много. За суха или нормална пробвай. : )
    Перфектно си ми е така, предполагам всеки тип кожа реагира различно.

По темата: щом си на 15 не се притеснявай толкова, а и спомена, че не са много. Би трябвало сами да минат.

Е ти си в такава възраст че няма как да си без пъпчици. За мен на тези години всякякви кремове и глупости са излишни. Използвай гел за измиване и ексфолиант за лице веднъж два пъти в седмицата. Има специални сапуни, да, но не прекалявай, да не изсушиш кожата си. Просто гледай да е почистена. Аз използвам спирт за лице и щом усетя че ми се я появява, намазвам пъпчицата и до 1 2 дни е суха и изчезва. Но съм на 21 и нямам проблем с пъпки, както всеки на твоята възраст би имал. Хидратирай кожата си също.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    От личен опит казвам, всичко съм пробвала: дерматолог.
    Каквото и да правиш, докато не отидеш и не ти кажат какво точно ти има на кожата и не ти дадат лекарства, всичко е безполезно. Рядко се намира някой, който сам си е решил проблема..

Хахах абе какви са тези дерматолози където го пращате това момиче. Нито е казала че има някакъв проблем, нито нищо. Просто попита как си премахвате пъпките и вие я пратихте на дерматолог. Това е просто тинейджърско акне, пъпки които намалят с времето и с възрастта. Ако тя наистина има проблем, няма да го напише така. Има проблемни акнета през тази възраст и такива които минават без проблем. Всеки има пъпки, просто почиствай и хидратирай лицето си, това е. Ако има проблем, той ще си проличи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Пробвай с Акне Аут много е добро

Ооо един човек да ме разбере, че нямам нужда чак от дерматолог.

Акне Аут- а ще го пробвам щом толкова го хвалите

Това го прочетох в някакво списание, доколкото помня. Като ти излезе пъпка, срежи скилидка чесън и намажи пъпката, до няколко дни ще изчезне. Много е ефикасно, но не е много приятно.

Цитирай Първоначално написано от lovefootball Виж мнението
    Момичета с какво си мажете лицата, за да премахните пъпките?
    Аз си правя маска с мед и канела, а вечер като си лягаме си мажа пъпките с кремче '' Здраве '', обаче никва разлика не забелязвам . Преди започнах с лимон, но само ми се избели много лицето, но пак ще почна да махна някои белези.

Кажете някоя домашна маска.
    Аз също се мажа вечер с крем Здраве и съм доста доволна от него, само че аз го използвам не толкова върху самите пъпки а по - скоро ако имам някоя раничка причинена от пъпката ... и мога да кажа че на сутринта като се събуда зачервяването и раничката значително са изчезнали.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Много правилно казано и аз преди се миех със сапун и уж специален който не трабвяда изсушава, но пак ми изсуши кожата и тя започна да се бели - което е ужасно грозно.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Е ти си в такава възраст че няма как да си без пъпчици. За мен на тези години всякякви кремове и глупости са излишни. Използвай гел за измиване и ексфолиант за лице веднъж два пъти в седмицата. Има специални сапуни, да, но не прекалявай, да не изсушиш кожата си. Просто гледай да е почистена.
    +++++

Сапуни не искам !!!

Хораа като се погледна нямам много пъпки ама лицето ми е трагедия Имам някви петна от предишни пъпкии и се чудя дали да не започна да се мажа сяка вечер с лимон да ми избелва лицето, че поне тея петна да се заличът ? Дайте идея моля

Взех си Акне Аут Най-послее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си