.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa

Проблеми с паметта

здравейте,
    от известно време насам загубих способността си да се концентрирам и да запомням. постоянно ми се случва да забравям важни неща, а точно сега не е момента заради предстоящите изпити. уча, решавам тестове, всичко ок, но след седмица някои неща са се изпарили. губя доста често различни предмети, разсеяна съм и ми отнема повече време да се фокусирам. предложете някакъв метод, трик или дори лекарство, което да ми помогне. мерсим и ако може без лигавщини ( :

Може да се дължи на преумора и претоварване,ако много те тормози по-добре отиди на лекар...

Колко по-точно е "от известно време" ?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Гинко Билоба

Според мен всичко идва от претоварване и нерви. Мозъкът ти просто е "изпушил". Имах същия проблем. Яж повече плодове и зеленчуци, мед и сладки неща. Можеш също да си вземеш някакви витамини от аптеката. Най-важното е да си дадеш малко почивка- отиди някъде, забавлявай се,отпусни се, прави нещо, което ти доставя удоволствие. Просто спри за някой ден с ученето, решаването на тестове и всичко подобно.
    Успех!!!

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sashinka95 Виж мнението
    Според мен всичко идва от претоварване и нерви. Мозъкът ти просто е "изпушил". Имах същия проблем. Яж повече плодове и зеленчуци, мед и сладки неща. Можеш също да си вземеш някакви витамини от аптеката. Най-важното е да си дадеш малко почивка- отиди някъде, забавлявай се,отпусни се, прави нещо, което ти доставя удоволствие. Просто спри за някой ден с ученето, решаването на тестове и всичко подобно.
    Успех!!!
    Това + сън .. Ще се почувстваш по-добре . Може би е просто пролетна умора,но няма място за притеснения.Успех

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Яж ядки, сладко, банани, яйца и изобщо храни съдържащи лецитин и магнезий.
    Last night I let the party get the best of me.
    Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
    Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
    N-gga and we roll deep, so deep
    It’s going down in this bitch: concrete
    We gon party all night: no sleep
    Tell the owner them is all my guys
    So tonight everything is on me

The drinks is on me
    The bitches, the hotel, the weed is all free
    Get high, I mean so high
    We don’t see the whole suite
    Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD

SssUnshineeeee
    Guest
    Болестта Алцхаймер е болест на мозъка ... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...BC%D0%B5%D1%80 ... паметта намалява .. не е задължително да е алцхаймер ,но за всеки случай е добре да се потърсите медицинска помощ !
    Четох , че някакви учени измислили домашен тест за Алцхаймер ... не съм сигурна до колко е верен , но ако искате мога да ви го кажа ....

Мега фен Аватара на skatew
    ^ bullshit
    пий много вода, спи много и се храни правилно. не забравяй да правиш физически упражнение за да освежаваш мозъка си
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си