- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Издирвам зодията на Соната
Щом не искаш материално, тогава ще те наградя със моята усмивка![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не. Аре стега преговори с тебе, така или иначе не са ти интересни офертите. Виж Сонатата може да извади нещо...
![]()
тъкмо си викам, ай стана 3, легам си, и след 10 сек вече е 4...![]()
@Sonata: Ти и още един бузест пич сте жив пример за това, как трябва да НЕ изглежда един мъж.
Един истински мъж, трябва да умее да прави всичко! А ти не можеш да смениш една гума. :бастуни:
Както и да е.
Съжалявам, че ти казвам истината директно. (боли)
Една истинска жена, не харесва подобен тип мъже.
Тя харесва мъже, които умеят да се справят с всичко и да бъдат за пример, и не само, нещата са много.
Тъпото е, че за влакове като теб също си има пътници, все някаква отчаяна с наднормено тегло, като @tori: ще ти обърне внимание.
Сигурно след още 2/3г, това ще е само един блед спомен.
Имаш ли книжка? А някога карал ли си мотор (малко ще си смешен но....)? Изобщо можеш ли да управляваш МПС?
Определено имаш много слабо развити мехурчета, под косата си. "Нали РазййШ" да беше измислил нещо по-оригинално, на тия защити им е минала модата.
Много непрофесионално от твоя страна, да ми игнорираш 3-те елементарни въпросчета. (изглежда, че се срамуваш да кажеш истината.) Ние пък, защото не знаем!
Имам & усещането, че като малък си бил лишен от бащино внимание, или баща ти е същата стока като теб, и не те е учил на нищо мъжко. Нали си наясно с това, че всеки мъж иска да има син, а не такова неориентирано недоразумение. "да не дава господ"
Както и да е, повече няма какво да кажа на "МАНАФ" като теб' и не се заяждам, просто казах това което мислех за теб, защото си ми антипатичен.
Ще чакам да видя, каква педалска защита ще напишеш след мен, но тоя пък гледай да си по-оригинален.![]()
Ей т'ва е убава тема продължавайте в същия дух, a иначе ако някои знае зодията на СОНАТА да пише![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN