- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тракийски университет - СТАРА ЗАГОРА
Предвид фактът, че пускаш темата предполагам, че не си от Стара Загора иначе щеше да си наясно със всички градски шеги за завършилите в Тракийския.
Градът е скучен, сив, съвсем нестудентски. Като всеки голям град е мръсен, шумен и на всичкото отгоре ужасно скъп.
Това, която знам за университета е, че е твърде лесно да се завърши с никакви знания.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Щях да кандидатствам там, имам приятел преподавател.
Градът си е град като град над 100 000 хил. население.
Специалност ветеринарна медицина се завършва трудно, не е за всеки. Имат повече опитни зали и бази от в София и е на ниво. По-лесно се влиза от в Лесото, защото има съответно по-малък наплив от хора, но това не означава, че с тройка си вътре. Държи се изпит по биология, не тест.
Другите специалности (с изключение медицината) не са кой знае какво...
Ти добре ли си бе?! Как може да говориш така за Стара Загора и за Тракийски университет! Явно си много загубена щом говориш така и по този начин заблуждаваш хората относно града и университета. Не знам, не знам какво да кажа..... Най-добре застани до някаква стена, напиши на нея със спрей S.O.S, напали един лагерен огън, за да могат всички да те видят и в най-добрия случай някой да ти помогне....
Няма как да не го према лично след като 5 години живея там и УЧА в университета, а тя нашата сипва с кофата...