.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Предвид фактът, че пускаш темата предполагам, че не си от Стара Загора иначе щеше да си наясно със всички градски шеги за завършилите в Тракийския.
    Градът е скучен, сив, съвсем нестудентски. Като всеки голям град е мръсен, шумен и на всичкото отгоре ужасно скъп.
    Това, която знам за университета е, че е твърде лесно да се завърши с никакви знания.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Щях да кандидатствам там, имам приятел преподавател.
    Градът си е град като град над 100 000 хил. население.
    Специалност ветеринарна медицина се завършва трудно, не е за всеки. Имат повече опитни зали и бази от в София и е на ниво. По-лесно се влиза от в Лесото, защото има съответно по-малък наплив от хора, но това не означава, че с тройка си вътре. Държи се изпит по биология, не тест.
    Другите специалности (с изключение медицината) не са кой знае какво...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Това, която знам за университета е, че е твърде лесно да се завърши с никакви знания.
    Честно ли ? Не знаех, ЧЕ в университет с традиции в областта на агрономията и зооинженерството се излиза без никви знания.

Пфф

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Предвид фактът, че пускаш темата предполагам, че не си от Стара Загора иначе щеше да си наясно със всички градски шеги за завършилите в Тракийския.
    Градът е скучен, сив, съвсем нестудентски. Като всеки голям град е мръсен, шумен и на всичкото отгоре ужасно скъп.
    Ти добре ли си бе?! Как може да говориш така за Стара Загора и за Тракийски университет! Явно си много загубена щом говориш така и по този начин заблуждаваш хората относно града и университета. Не знам, не знам какво да кажа..... Най-добре застани до някаква стена, напиши на нея със спрей S.O.S, напали един лагерен огън, за да могат всички да те видят и в най-добрия случай някой да ти помогне....

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Processus_Xiphoideus Виж мнението
    Най-добре застани до някаква стена, напиши на нея със спрей S.O.S, напали един лагерен огън, за да могат всички да те видят и в най-добрия случай някой да ти помогне....

Не го приемай лично

Няма как да не го према лично след като 5 години живея там и УЧА в университета, а тя нашата сипва с кофата...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си