.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Протектор за коса ?

Момичета какво мислите за протекторите за коса ? От тези които се мажеш преди да се изправиш..
    Според вас предпазват ли от израгянето на косата и ако се изправяш 1път в седмицата или 1път на две седмици вреди ли много да косата ?

Супер фен Аватара на The Cheetah
    А бе ти..

С квото и да си клепаш косата ПРЕСИТЕ И МАШИТЕ ВРЕДЯТ.

На скоро имаше тема за това. Според мен предпазват, защото оформят вид филм около косъма, който предпазва косата от изгаряне като се третира, но така или иначе пак ще я гориш. И дори и да не предпазват напълно със сигурност си вършат работа. Преди повече използвах кристали специално за преди изправяне, но сега започнах да използвам повече термозащитни спрейове, но аз я изправям сигурно веднъж в месеца.
    Ами аз мисля че 1 път на две седмици няма да е чак толкова вредно за косата ако отделно се грижиш за нея и я хидратираш и ако не ти е изтощена. Ти преди няколко дни пусна тема за това че ти е изтощена косата, а сега питаш вредно ли ако се изправя веднъж в седмицата. Ами щом ти е изтощена и суха косата, ще бъде вредно, да. Така че намали това пусто изправяне и я остави да си почине. Сега е ред да я подхраниш и хидратираш.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Не я защитават напълно, но вършат някаква работа, не е като без нищо...

Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    На скоро имаше тема за това. Според мен предпазват, защото оформят вид филм около косъма, който предпазва косата от изгаряне като се третира, но така или иначе пак ще я гориш. И дори и да не предпазват напълно със сигурност си вършат работа. Преди повече използвах кристали специално за преди изправяне, но сега започнах да използвам повече термозащитни спрейове, но аз я изправям сигурно веднъж в месеца.
    Ами аз мисля че 1 път на две седмици няма да е чак толкова вредно за косата ако отделно се грижиш за нея и я хидратираш и ако не ти е изтощена. Ти преди няколко дни пусна тема за това че ти е изтощена косата, а сега питаш вредно ли ако се изправя веднъж в седмицата. Ами щом ти е изтощена и суха косата, ще бъде вредно, да. Така че намали това пусто изправяне и я остави да си почине. Сега е ред да я подхраниш и хидратираш.
    Пуснах, да Ама щото си постригах върховете и все едно ми е нова косата :о Направо ми е жива от тея маски и новия ми шампоан и сега реших да питам какво мислите за тези протектори.

Ами браво, бързо си видяла промяна. Явно е от подстригването, освободила си я. Продължавай с маските и внимавай с пресите

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Не я защитават напълно, но вършат някаква работа, не е като без нищо...
    Това

Повече от фен
    Аз се изправям 2-3 пъти месечно и винаги използвам продукт за защита.Доволна съм от тези

На Lakme съм чувала, че им били много добри термозащитните продукти.

Ето този защитен крем ползвам аз http://bg.strawberrynet.com/haircare...160617/#DETAIL

И аз си мисля, че вършат добра работа тези протектори ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си