.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    DangerEvolution
    Guest

Обичам я,но си тръгна

Малко ми е трудно всъщност...доста съм изнервен от ситуацията..Ще се опитам да обясня,до колкото се може.Ходя с едно момиче от известно време(месец,два),но напоследък съм доста ревнив,на нея това не и харесва.Вчера излизахме и тя настоя да викнем някъв неин приятел,викнахме го и като видях как се лигавят,прегръщат...викат си коте,бебе и всякви подобни и полудях.Помолих ги да ме изпратят до спирката и след като се качих уж на рейса към нас,слезнах на следващата спирка и отидох пред блока на тоя да се разберем.(знаех къде живее,понеже като го викахме ходихме до тях)Отивам аз и го чаках има-няма 15 минути,след което тоя се появи.Сложих си качулката и му викам ей женчо,няма да бараш приятелката ми,ще те пребия.Той ми каза да се успокоя и се опита да ми свали качулката.Пресекох го с един ляв прав и после го смлях от бой.После като се прибрах приятелката ми ми писа.Вика ми кво си направил нормален ли си,скарахме се.Казах и,че ми трябва време,за това,че съм много ревнив.Сега не знам какво става,мисля,че ми се сърди....Почти съм убеден,че ме напусна...Помагайте моля ви.Знам,че съм направил огромна глупост..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ма естествено ,че ще те напусне. Държал си се като пълно леке.
    Имаш първо уста, за да говориш. Къв си ти , за да биеш някой, ако имаш малко достойнство ще се извиниш на момчето, и на бившата си приятелка Тя е в пълното си право да не иска да е с теб,ревността е нещо много страшно, а като избива на агресия още повече.
    Аз също не бих искала да имам връзка с някакъв,който скача на приятелите ми.

Много лесно можеше да си изясниш нещата с един разговор, а не с бой. Сега видя ли какъв ефект има мачовщината?
    maDamn

Мега фен Аватара на skatew
    слабо брат
    не мисля, че има кво да направиш реално, освен най-много да се извиниш на пича
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на 102
    "смлях ot boi" lelelelelelelle

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не се подигравай,ще те набие!
    maDamn

Мега фен Аватара на 102
    дано никога не ви смилат от бой ;щ

Мега фен Аватара на 102
    извинявам се

Супер фен Аватара на shmatarok
    Еми много добре си постъпил, браво на теб.

А случайно не ти ли дойде на акъла, че те може да са си близки от доста време и затова да си се държат така? Бахти отношението. Аз ако бях на мястото на момичето, директно щях да ти бия хикса и даже нямаше да говоря с теб.

Мега фен Аватара на 102
    ше биеш хикса и той ше бие теб

Мега фен Аватара на 102
    ТРИТЕ ХИКСА

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ей така се прави в България. Такива като теб да продължават да се "смилат от бой". Току виж останате по-малко. Естествен подбор, нали знаеш.

Ти не я мисли вече бившата си, по-добре помисли какво ще обясняваш в съда.

// Скалата с/у Ледения Стив Остин?

Мега фен Аватара на 102
    чакълчето срешто сладоледения

ЕЕЕЕ Брусли, Салито кви косми има?

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Нямате право да иронизирате момчето, че ще ядете бой! Внимавайте, същински Чък Норис е това

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Най-добре се извини и на двамата и не прави повече такива глупости. Както беше споменал някой имаш уста да говориш.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, ти че си постъпил тъпо няма как да го отрека, обаче мен ако питаш и тяхното отношение един към друг пред теб е било тъпо. Ем, сори, ама аз на най-добрите си приятели не им викам "коте", "бебе" и т.н., пък какво остава, ако и гадже ме придружава?!

Заеби я тая история, нито ти си добре с нервите, нито момичето ти има грам съобразителност. Не си блъскай главата, намери си друга и си контролирай ревнивите реакции.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Ако не беше трагично..щеше да ми е смешно .. с риск аз да съм следващата ще те попитам ти с всичкия ли си си ? .. Как може да набиеш/пребиеш най-близкия й приятел ? Не казвам,че тя е права..ама ти си прекалил !

Бахти форума,бахти хората..Ся,че е направил ОГРОМНА тъпотия,вярно е,ама тва не значи,че трябва да се ебавате.
    @ xXxPETYAxXx +1,споделям мнението ти.
    Вярно,грешка е.Вярно е,и че е малко вероятно да се прости,ама кво да се прави...такава ви била съдбата.Говори с нея,обясни и колко много съжаляваш за случилото се и се надявай да те разбере.
    Последно редактирано от divakaa_3445 : 04-01-2014 на 09:02

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    На к'ви се правите, някои хора са си за бой, в случая автора е олигопутка, която е несигурна в себе си

da ne si jorkata det gi bie pred bloka

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    автора е олигопутка, която е несигурна в себе си
    + Support

Мега фен Аватара на baby_baby
    Много ясно че ще те остави заради тия тъпи работи дето си направил

Мега фен Аватара на RapExotic
    Абе гледам повечето мнения са с неудобрение към автора, но представете си, че става въпрос за вашата половинка. Излизате на среща, тя/той вика нейн/негов приятел/ка и започват най-нагло да се прегръщат и натискат пред тебе, знаейки че ще ревнуваш от това? Това за мен е унижение към него и той има право да реагира остро в случая. Може би е трябвало да подходи с думи, вместо с бой, но това зависи от конкретната ситуаия. Понякога думите са безполезни, ако срещу тебе стои кретен.

Зарязвай мацката. Така или иначе бъдеще за връзката ви няма.

Супер фен Аватара на leadyflame
    А защо не потърси отговор от девойката. а веднага решаваш първосигнално да проявяваш слабохарактерността си и да се правиш на мъж, "биейки" младежа?

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    На твое място може би аз бих направил нещо подобно ... ама да се натискат пред теб за да те дразнят ,това просто е подигравка ...

Отрязвай ги и двамата ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си