- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
треперя още. защо винаги аз трябва да виждам катастрофи и как блъскат хората? защоо трябва да си го припомням тва всяка година и да си спомням, когато и мен ме блъснаха? мразя колите, мразя, мразя, мразя шибаните тонове желязо и ламарина, които обикалят, тровят въздуха и всичко и като добавка отгоре и убиват хора.. квото щат да ми говорят, технологичен прогрес, ала бала лайна, не, не ги искам! пеша бих обикаляла с години ако трябва..
април месец не започна добре.. имам нужда от силно гуш в момента
Аз винаги съм искал да видя евентуалният момент,когато превозните средства се движат само по въздуха и/или под земята,а нивото терен е само и единствено за живи организми предимно хора, както и да видя осъщяствяването на вече проектирани коли с автопилот,компютри,камери и навигация,които нямат нужда от шофьор и може да ги кара всеки без значение дали има или няма книжка и дали здравословното му състояние го позволява или не.
Иначе и мен ме е блъскала кола и все още след около 7 години и половина си нося последиците в психиката от това въпреки,че никой около мен,с който съм имал реален контакт като изключим интернет не знае...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!