.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Question Какво мислите за тези крака

Искам да попитам - какво мислите за тези крака http://prikachi.com/images.php?images/222/7210222S.jpg ? Мислите ли че изглеждат добре и ако да - знаете ли как могат да бъдат постигнати (ако можете ми кажете някакви диети или упражнения)?

Супер фен
    Тичане? Скачане на въже? Поне за това се сещам сега ако не ти се ходи по фитнеси.

Това е типична тийнейджърска фигура. Изглежда добре, но според мен не е много женствено, защото я няма заоблеността на ханша, а е тесен като при мъж.

Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Тичане? Скачане на въже? Поне за това се сещам сега ако не ти се ходи по фитнеси.
    нямам нищо против ходенето на фитнес и тичането но почти не ми остава време за това мисля че е по - добър вариант да пробвам някакви упражнения вкъщи, но не знам какви точно да са (освен скачане на въже)

Голям фен
    Град
    София
    С глад и кардио.
    Queen of the Damned

Аз ли само не виждам нищо в тези крака. Как можеш да прецениш крака през дънките и какво точно има в тези крака освен че са като клечки, което явно повечето харесвате. Та това дори не е секси! Като искаш хубави крака, ходи тичай, прави клякания, храни се добре. Просто спортувай.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    ^ слаба фигура, какво искаш?!?
    Иначе краката не са зле.

А въпроса ти е супер мега мощно молоумен.. как да ги постигна?
    Не можеш да постигнеш точно такива крака. Фигурата на всеки е различна. Просто отслабни, до толкова, че да си харесваш краката или там квото искаш. Трябва ти спорт(кардио) и хранителен режим(изкл. напълно вредните храни), не ядеш като прасе и всичко е ок.
    Последно редактирано от The Cheetah : 03-30-2014 на 17:31

Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Аз ли само не виждам нищо в тези крака. Как можеш да прецениш крака през дънките
    Да, тия дънки сега забелязах, че са по- широки не са по тялото. Плюс това момичето е на токчета, които удължават краката.

Хахах по-слаби от това. Е не ще ме убиеш

То в интерес на истината, ако някой иска точно такива крака просто трябва да спре да яде или да изяжда по една салатка на ден.

https://www.google.bg/search?q=sexy+...ml%3B592%3B394 Това е сексапил и Крака! В сравнение с тази от снимката, която прилича на недоразвита и си хапва веднъж в деня. Както и да е.

Цитирай Първоначално написано от The Cheetah Виж мнението
    ^ слаба фигура, какво искаш?!?
    Иначе краката не са зле.

А въпроса ти е супер мега мощно молоумен.. как да ги постигна?
    Не можеш да постигнеш точно такива крака. Фигурата на всеки е различна. Просто отслабни, до толкова, че да си харесваш краката или там квото искаш. Трябва ти спорт(кардио) и хранителен режим(изкл. напълно вредните храни), не ядеш като прасе и всичко е ок.
    Нямах предвид че искам моите да са същите - знам че не може да има двама човека със абсолятно еднакви тела ... аз просто исках да знам как мога да направя моите подобни на тези, а не напълно същите!

Просто отслабни, това е всичко. Защото тя нито е оформена нито нищо, поне каквато представа добивам от снимката

Ми писах- спорт, правилен хранителен режим и хоп. Има много теми с инфо как се отслабва подчертавам ЗДРАВОСЛОВНО и трайно. Подобряваш си хранителните навици, наливаш се с вода.

Цитирай Първоначално написано от katalia3 Виж мнението
    Просто отслабни, това е всичко. Защото тя нито е оформена нито нищо, поне каквато представа добивам от снимката
    Според дънките

Хахах да. Те на всичко отгоре са и черни. Авторката явно просто иска слаби крачета.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Краката ти няма да станат едно към едно с тези, всеки си има различна структура,но ако искаш слаби крака, просто внимавай какво ядеш и тренирай.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Добре бе, това неистина ли ви харесва. Краката са годе-долу ок, въпреки че са суууупер слаби, ама тая нито има задник, нито нищо. Ако я видиш в цял ръст ще я сбъркаш със Slenderman...
    Иначе да, не яж, не спортувай и сигурно ще имаш такива крака.

Цитирай Първоначално написано от bababa7 Виж мнението
    Това е типична тийнейджърска фигура. Изглежда добре, но според мен не е много женствено, защото я няма заоблеността на ханша, а е тесен като при мъж.
    +1

след като прочетох мненията на всички, бих искала да ви попитам - според вас какви са хубавите женски крака (ако искате дайте снимка или кажете някоя известна личност с такива крака) ?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Е*ам ти краката, от тези дънки нищо не мога да видя, а и не мисля , че са кой знае какво, но обувките вижжж <3 <3 <3 <3
    Последно редактирано от kaRamella : 04-01-2014 на 10:29

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^Мен и обувките не ме кефят толкова, ама дънките са яки.

Цитирай Първоначално написано от addicted-to-you Виж мнението
    след като прочетох мненията на всички, бих искала да ви попитам - според вас какви са хубавите женски крака (ако искате дайте снимка или кажете някоя известна личност с такива крака) ?
    http://25.media.tumblr.com/c09bf5dd9...f3ito1_500.jpg - То не са извивки, то не е чудо!
    http://24.media.tumblr.com/5228e8a2a...46qno1_500.jpg - Уникалните крака има!

ААз се стремя към това http://prikachi.com/images/308/7216308P.jpg.. тялото й е жестоко, а краката според мен са уникални!!

^ стремиш се към това?!? Честнооо??

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Слаби са, но ги няма тези секси извивки поне от това , което успях да видя. Като цяло аз не се стремя към това. А относно това как да ги постигнеш, мнението ми ни се отличава много от на останалите, но не гладувай, просто се храни здравословно.
    Тези ми харесват: крака ми харесват: https://www.facebook.com/62170908454...type=3&theater
    https://www.facebook.com/62170908454...type=3&theater
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 04-01-2014 на 20:35

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си